Прочитај ми чланак

LIAM CLANCY: Откривена завера за замену европске популације поспешивањем миграција

0

ДОКУМЕНАТ УН ОТКРИВА ПЛАН ИЗ 2000. ГОДИНЕ ЗА ПОСПЕШИВАЊЕ МАСОВНЕ МИГРАЦИЈЕ

Милиони миграната, махом из Африке и са Средњег Истока, су током протекле три године преплавили Европу – резултат онога што светски лидери објашњавају као „азилантска“ криза.

Међутим, докуменат Уједињених нација, припремљен током 2000-те године и поновопронађен од Worldnetdaily.com, открива да су УН већ тада за Европу припремалепојам „замене популација путем миграција“, и то уз подршку „отворених граница“ не-владиних организација и „прогресивних“ политичара.

Сам докуменат – „Замене популација путем миграција: Да ли је то решење засмањење и старење популација ?“ – даје детаље пада наталитета широм Европе и идентификује решење: масовна имиграција.

Овај 17 година стар докуменат закључује да је неопходна масовна имиграција ради ЗАМЕНЕ (!!!) остарелих популација у развијеним државама. Даље се резонује да бибез миграција из земаља у развоју, економије Запада патиле због недостатка радне снаге и пада у пореским приходима.

„Према томе, међу демографским варијабилама, само би међународна миграција била инструментална у решавању смањења и старења популација, и то током краткорочног и средњорочног периода“, извештај закључује.

Извештај специфично наводи САД, Немачку, Британију, Француску, Италију, Јапан, Јужну Кореју и Русију као главне кандидате за замене популација путем миграција. Сам извештај није апстрактна студија, написана како би се потом заборавила, већима статус оснивачке, про-миграционе агенде која се промовише од стране Уједињених нација, Привредне коморе САД као и поборника „отворених граница“.

„Пошто је нацрт ове студије публикован, Популационо одељење Уједињених нација је организовало састанак групе експерата на тему „Политички одговори на старење популација и на смањење популација“, одржан од 16. до 18. октобра 2000. године, и то у седишту Уједињених нација у Њујорку“, указује сам извештај.

„Замене популација путем миграција“ је била једна од бројних могућих политичких одговора који су узете у разматрање“.

Према документу Уједињених нација, састанку је присуствовало безброј владиних и невладиних организација, и одлика је била та да је изнет велики број предлога у подршци тези „замене популација путем миграција“.

Међу присутнима су били представници Међународне организације за миграције, УН група која је недавно изнела да је масовна миграција не само „неизбежна“, већ и„неопходна“; Популациони фонд УН, група која је усмерена на „планирањепородице“ и ширење употребе контрацепције; и Биро за цензус САД.

Међу позваним гостима су били и два Американца, Judith Treas, социолог са Универзитета Калифорније у Irvine-u, и Michael Teitelbaum, бивши потпредседник фондације Alfred P.Sloan.

Оба стручњака су закључила да САД не би имале користи од великог пораста прилива миграната.

„Имигранти неће спречити дугорочно старење популације, осим уколико дође до изузетно неочекиваног десетоструког повећања у годишњим имиграционим нивоима“, Treas је изнела.

Међутим, када су писали о Европи, многи стручњаци су подржали „заменепопулација путем миграција“.

Политички ветеран и коментатор, а уједно и бивши саветник Белој кући, Patrick Buchanan, је изнео да је сама чињеница што су УН „стале на страну масовној миграцији народа из Трећег света ка Европи и Америци, а како би заменили матичне популације, је конзистентно са њеном анти-Западном идеологијом и не долази као изненађење“.

„Не тако дуго после свог рођења, УН су стављене под доминацију делегата, дипломата и чиновника чији су оперативни принципи били ти да је Запад крив за историјске криминалне радње против човечанства, и да правда захтева бескрајантрансфер незаконито придобијеног богатства са Запада ка Трећем свету, којег је угњетавао“, изнео је Buchanan, виши саветник америчким председницима Richard Nixon-u, Gerald Ford-u и Ronald Reagan-u, а уједно и сам некадашњи председнички кандидат.

„Презиру, љубомори и мржњи који су усмерени ка Западу међу интелектуалним круговима у УН – често са одјеком у самом Западу – се мора одупирати, исто као према једној болести, уколико Запад жели да остане велика цивилизација која ијесте“.

Бивши амбасадор УН Alan Keyes је изнео да он гледа на политичку заверу „заменепопулација путем миграција“ као „на одлучујућу егзистенциону претњу“.

Пре десет година, када европска демографска криза није била тако очигледна као што је данас, Worldnetdaily.com је покрио међународну конференцију у Варшави која је упозорила на наилезућу „демографску зиму“ која ће представљати екгистенционалну претњу Европи, јер је одбацивање „природне породице“ водило ка понору прираштаја и накнадним увозом милиона радника из земаља са историјским колонијалним везама, а који одбацују западне вредности и одбијају да се асимилују.

Током 2015. године више од 1,3 милиона миграната је поднело захтев за избеглички статус у Европи, што је рекордан број за континент, а сходно исказима Pew Research Center.

Процена је да су током 2015. године 75 % потражиоца азила били млади мушкарци, многи без неопходне обуке или образовања. Међу њима су били Гамбијци (97 % мушкараца), Пакистанци (95 % мушкараца), Афганистанци (80 % мушкараца), Ирачани (75 % мушкараца) и Сиријци (71 % мушкараца).

Aydan Ozuguz, немачки комесар за имиграције, избеглице и интеграцију, изнео је листу Financial Times да ће током наредних пет година само 25 % придошлих миграната у Немачкој наћи запослење.

„Многи од првих сиријских избеглица који су стигли у Немачку су били доктори и инжењери, али су били наслеђени од многих других којима недостају образовнеквалификације“, изнео је Ozoguz.

Влада је у Шведској током 2015. године прихватила 163.000 потражиоца азила. Годину дана касније, само 500 ових миграната је нашло било какво запослење, а према исказима европске медијске куће The Local.

Ови мигранти су коштали Владу Шведске милионе долара у финансијским и кућним бенефицијама, датих од стране државе.

У Холандији 90 % сиријских и еритријских потражиоца азила, који су дошли током претходних година, остају зависни од социјалних издавања. Скоро ни један није био запослен после 18 месеци боравка у земљи, изнео је холандски коментатор Wakker Nederland.

Шта више, висок проценат такозваних потражиоца азила нису избеглице које беже од прогона или рата, већ економски мигранти који желе да се преселе у Европу ради финансијске користи.

Само 2,65 % миграната који су 2016. године прешли Средоземље за Италију су оцењени као избеглице, а према извештају УН. Од 181.436 миграната, само 4,808 је додељен азил у Италији.

Исти извештај УН указује да 90.334 миграната који су примљени у Европу није чак ни тражило азил. Уместо тога, они су сместа ушли у сиву економију.

Многи представници ЕУ више и не поричу ове чињенице, док је прошлог месецаједан представник изнео „Да у већини случајева, и то када је централна мигрантска рута преко Средоземља у питању, да ми јасно и концизно говоримо о економским мигрантима“.

Председник Европског савета Donald Tusk се слаже са проценама, закључивши да тренутна политика према лажним имигрантима „није довољна“.

Неки политичари у Европи захтевају оштри обрачун са незаконитом имиграцијом, ставивши оптужбу за масовну имиграцију на невладине организације као и на саучесништво Европске уније.

„Више се не може говорити о имиграцији, већ о ИНВАЗИЈИ која је организована, финансирана и планирана од стране Брисела са саучесништвом Рима“, изнео је у мају месецу Matteo Salvini, вођа италијанске политичке странке Северна лига.

Заједно са Европском унијом, Уједињене нације су биле главни пропагатор миграције ка европском континенту.

УН Декларација о мигрантима и избеглицама, докуменат који је прихваћен од стране Генералне скупштине 2016. године, потврђује наставак подршке мигрантима од стране УН. Декларација укључује и провизије које „оштро осуђују ксенофобију против избеглица и миграната и подржава се глобална кампања ради сузбијања исте“, укључујући и „ојачавање позитивних доприноса који су дати од стране миграната економском и социјалном развоју земаља пријема“.

Став УН према мигрантима је додатно образложен у видео филму који је направљен од стране Међународне организације за миграције (IOM), организација УН која пружа услуге мигрантима.

Пропагандни видео УН који је током јула месеца пуштен у оптицај износи:“Миграције су НЕИЗБЕЖНЕ. Миграције су НЕОПХОДНЕ. Миграција је ПОЖЕЉНА.

Напомена: Према проценама независних аналитичара, 95 % „азиланата“ који су дошли у Европу су заправо незапослени из Азије, Африке и Средњег Истока, где је током последњих 100 година становништво повећано за 10 пута. Према исказима стручњака са терена, 98 % „азиланата“ у Немачкој су лажни азиланти.

Пријем „азиланата“ у Европу се поспешује од стране Европске уније, како би се сломио суверени статус европских држава и како би исте биле изложене економским, финансијским, политичким, социјалним и етничким проблемима и сукобима, и тим путем биле подложне махинацијама из Брисела. Међутим, ова тактика је створила контра ефекте, где сада у свим ЕУ државама имамо захтевe за напуштањем Европске уније.

Сама Европска унија је копија америчке Федерације, где обе творевине имају централне банке које су под контролом приватних банкара, којима не одговарају јаке, суверене европске државе. Немачка је намерно постала мета масовне имиграције, како би се изнутра подрила, и како би се спречио немачко-руски економски савез, којег је још у 19 веку промовисао немачки канцелар Ото фон Бизмарк. Француска је такође мета имиграције, како би се спречио француски приступ наведеном економском савезу.

Што се Скандинавије тиче, Шведска је постала главна мета масовној имиграцији, како би се спречио потенцијални Нордијски економски савез, који би се простирао од Северног мора до Пацифика, и који би укључио и Русију, јер је и Русија нордијска држава (првобитна Русија је створена од Шведских викинга, и само име „Русија“ потиче од скандинавске речи „Рус“, и значи „Земља викинга“, што је мало познато).

Последице по Шведску су катастрофалне када је имиграција у питању. Не само да се Шведска финансијски слаби, већ према проценама независних аналитичара, сада је стопа смртности међу матичним Швеђанима већа од стопе прираштаја, што ће дугорочно довести до нестанка матичне шведске популације. Процена је да ће за мање од две генерације матични Швеђани постати мањина у властитој држави. Већ сада у Шведској постоји 55 зона у којима су шведске власти изгубиле контролу и које су под контролом имиграната, који спроводе шеријатске законе.

Норвешка и Данска су такође постале мета имиграције, али су обе земље успеле да прилив, барем за сада, смање.

Индикативно је да је током масовног доласка „миграната“ и „избеглица“ у Немачку, Европска унија захтевала од Владимира Путина да и Русија прихвати исте (а ради дестабилизације и разбијања Русије). Путин је одбио, уз образложење да је руска авијација у Сирији дала свој допринос ослобађању Сирије од терориста, и да избеглице имају где да се врате. Овакав став Владимира Путина је – код обићних грађана – још више подигао његов престиж у Западној Европи.

За Видовдан превео Бранко Филиповић