Прочитај ми чланак

Ковид вакцине део агенде ДЕПОПУЛАЦИЈЕ, открива документарац „Изненада преминуо“

0

Предстојећи документарац истражује недавни бизарни налет људи који неочекивано умиру, узнемирујуц́и феномен који су многи приметили поклапа се са увођењем експерименталне вакцине против Цовид-19.

Филм „Изненада преминуо“ има за циљ да документује и објасни алармантни низ необјашњивих смрти широм света у последње две године, што је изазвало пораст у Гугл претрагама за тај термин.

„Здрави одрасли људи умиру широм света“, стоји у опису на веб страници филма. „У последњих 18 месеци, термин ‘Изненада преминуо’ попео се на сам врх ‘најтраженијих’ Google термина.

Трејлер за филм садржи делове интервјуа са десетинама професионалаца, укључујући патологе, лекаре и стручњаке за вакцине, од којих сви упозоравају да су криве такозване вакцине.

„У ствари, нико не жели да зна шта је у вакцинама“, каже Стив Кирш, „јер гледајте, кад би људи разумели шта је у вакцини, били би веома љути“.

Према трејлеру, филм се бави аномалијама које се посматрају на медицинском нивоу, укључујући упутства за вакцине против Ковида која су била потпуно празна, чудне деформације крви и џиновске крвне угрушке пронађене код вакцинисаних пацијената.

 

„То је догађај од 12 сигма“, примећује један научник коментаришући масовно умирање, додајући: „1 у 800 година. 12 стандардних девијација изнад средње вредности”.

„Ово је највеће оркестрирано умирање у историји света“, коментарише исти стручњак.

У филму се бележи натпис на недавно уништеном споменику Џорџија Гајдстоунс који се односи на људску активност као „рак на земљи“ и истиче циљ одржавања популације испод „500.000.000 људи“, упоређујући те ставове са веровањима еугеничарског произвођача вакцина Била Гејтса, који се залагао за депопулацију.

Филм би требало да се појави на The Stew Peters Network 21. новембра