Прочитај ми чланак

„Косово мора да буде српско, то је дужност Русије, Србима дугујемо КиМ“

0

„Срби су једини народ у Европи који је ратовао против Западне империје. Када је западна таласократија као бура надирала према нашим границама, тада је на српском копну подигнут штит и барјак слободе. У Србији су подигнути први бедеми Евроазије. Кошаре су Термопили Евроазије. Срби су на себе примили ударце коју су били намењени нама. Наш дуг према Србима је огроман. Да се Срби нису супротставили Западу, умови унутар Кремља се не би пробудили на време и Путинова Русија би закаснила. Ми Србима дугујемо Косово. Да Косово опет буде српско: то је историјска и морална дужност Русије. Ми имамо наше Куликово поље, Срби имају своје Косово поље. Али у духу то је једно исто поље на којем ћемо се срести и потући непријатеља у последњој бици на Земљи”, једна је од нама најдражих изјава Александра Дугина чија је кћерка Дарија синоћ убијена.

У несрећној ситуацији која сваког дана претендује да буде још несрећнија за многе и свуда, лицемерје и даље не мањка у званичним изјавама оних којима само жртве нацизма никад нису довољно жртве.

Као слободно и независно удружење можемо јасно да изнесемо своје ставове, те тако и искрено жаљење свих настрадалих уз чињеницу да би све ово медијско извештавање било далеко другачије да се овакав напад десио у Енглеској, САД-у или некаквој другој држави која мисли да треба да влада светом.

Губитак великог пријатеља наше земље и народа је и наш губитак. Само духовним очима и срцем се може сагледати љубав према истини и правди у горе наведеној Дугиновој изјави. Да нам је више људи који су свесни постојања и јачине духовног поља, свет би био другачије место, а Дарија није могла бити другачија растући поред таквог оца.

Једну Дарију су убили на Гучеву, другу сад а колико су Србије убили убијајући Дарије, можемо само претпоставити.
Нека им је вечна слава.