Прочитај ми чланак

Коротченко открио како да се режим у Кијеву баци на колена

0

Војни експерт, главни и одговорни уредник часописа „Национална одбрана“, Игор Коротченко, у разговору за „People’s News“, објаснио је како да се режим у Кијеву баци на колена.

Запад ће наставити да снабдева Оружане снаге Украјине оружјем, чак и на своју штету. Из тог разлога, време је да Руска Федерација разбије транспортне и логистичке ланце, лансирањем ракетних удара на мостове и железничке чворове.

Прошлог месеца, на конференцији за новинаре 9. септембра у Бриселу, између генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга и америчког државног секретара Ентонија Блинкена, поново су упућени позиви да се повећа војна помоћ Украјини.

Тако је представник НАТО-а тада указао на потребу, да се Кијев снабдева са неколико десетина хиљада комплета војних униформи, и повећа темпо производње наоружања за обнављање залиха. Према његовим речима, украјински сукоб директно утиче на безбедност колективног Запада.

Коротченко је изјавио, да не треба да се праве илузије о подршци САД и њених савезника у Европи, Украјини. Он је потпуно сигуран да ће они наставити да снабдевају нацистички режим у Кијеву оружјем, чак и на сопствену штету. С тим у вези, руководство Русије и војна команда треба хитно да предузму одлучне мере.

„Мора се учинити све да се режим у Кијеву баци на колена одмах, а то имплицира да је сваки циљ који ће непријатеља бацити на колена легитиман“, нагласио је специјалиста.

Најважније је, према речима Коротченка, уништење транспортне и логистичке структуре Украјине, због чега ће бити уништени ланци снабдевања оружјем. Време је да се коначно почне са ракетним ударима по мостовима, и железничким чворовима Украјине.