Прочитај ми чланак

КОРОНА ЗАВЕРА: Невероватно предвиђање пандемије, све време су је најављивали!

0

Још пре 2400 година, у древној Грчкој, залагали су се за контролу становништва. Платон у „Држави“ промовише државну контролу над брачним односима у сврху најбољег потомства - еугенике - у којем би била уклоњена контрола деце стечене мимо прописа.

Аристотел – који је сматрао да жене имају мање зуба од мушкараца, па иако се два пута женио, није му пало на памет да провери свој став и гледа жену у уста – заговарао је чедоморство и побачај. Томас Малтус, узор Чарлсу Дарвину, каже у свом Есеју о принципима становништва да је „капацитет становништва толико супериорнији од капацитета земље … да превремена смрт мора у неком облику или на неки други начин посетити људску расу“. Од Малтуса до Била Гејтса, 20. век ће бити испуњен идејама многих еугеничара, Франциса Галтона, Маргарет Сангер и других, а све ове идеје наћи ће плодно тло и у нацизму.

За Малтхуса, болест, рат, глад и сиромаштво били су пожељни за контролу Популација. Тренутно нема ратова, јер нема Обаме, који је добио Нобелову награду за мир након месец дана председниковања, а у свом мандату напао је не мање од 7 држава. Сада се Трумп одасвуд враћа са мировним споразумима. Оно што остаје – болест, глад и сиромаштво. Ми већ имамо болест, а карантинским мерама и лишавањем права на рад лако ћемо доћи и до глади и сиромаштва. И тако, прође нешто више од 200 година, и ми некако слушамо Малтхуса, а заправо слушамо Била Гејтса. И за једну и за другу, болест је главно средство за повећање смртности, с једном разликом – Малтхус није знао за вакцину.

2005. амерички председник Џорџ Буш позвао нас је да се припремимо за будућу пандемију.

Да ли је мислио на „свињски“ грип који је прогласила пандемија СЗО у јуну 2009. године? Имунолог др Срећко Сладољев, који се толико борио за опстанак Имунолошког завода да је због тога био прогањан, два пута се намерно заразио свињским грипом само да би доказао да је реч о лажној пандемији. „Истрага, коју је покренуло Савет Европе, показала је касније да је пандемија измишљена и да су службеници Светске здравствене организације подмићени.

Четири године пре него што је Буш објавио пандемију, близанци ће бити свргнути током његове владавине. Од 1949. године, чак 19 година пре почетка градње, 1968. године за рушење, 2001. године, у значајној 33. години постојања Илумината (исти образац налазите у извештајима медија о коронавирусу), Холивуд објавиће рушење Близанаца кроз 52 године предвиђања, кроз више од 60 играних и цртаних филмова, корица књига и часописа, филмских плаката.

У 2010. години, Рокфелер фондација ће у свом документу, доступном на Интернету, у пдф формату, под насловом „Сценарији за будућност технологије и међународног развоја“, детаљно описати све што нам се тренутно догађа. У документу се наводи да ће владе спроводити строге мере као што су ношење маске и мерење телесне температуре приликом уласка у одређене просторије, скенирање људи како би се проценила сумња у неку особу … Након пандемијског застрашивања, влада ће даље ојачати своју моћ и наставити са истим строгим мерама. , а земља која ће се најбоље носити са свим биће Кина.

Чини се да је аутор 2011. користио сценарио Фондације Рокфелер, снимајући филм Зараза. Филм алудира на вирус који није настао нигде другде осим на тржишту, а настао је само из слепих мишева. У филму се појављује блогер који подстиче људе да се не вакцинишу већ да користе алтернативни лек добијен из форзиције. Он је, наравно, обична превара у филму, оптужен је и ухапшен. И као најбољи начин за одбрану од вируса, препоручује се друштвена удаљеност, остајање код куће, руковање, често прање руку, а крајњи спас лежи у вакцини. Сви који су вакцинисани имаће знак да су примили вакцину.

2012. године одржава се узнемирујућа церемонија отварања Олимпијских игара у Лондону. Снимке из ваздуха показују кратицу НХС (Национална здравствена служба) у центру стадиона. У једној од сцена, испуњених бројним болничким креветима и децом на њима, на једној од њих девојка, скривена испод чаршафа, са лампом у руци, чита Петар Пан. По сцени трче монструозни ликови обучени у црне, зелене очи алудирајући на вирус. Кочије стижу и у њих се упрежу црни, застрашујући, апокалиптични коњи. Испред њих је нико други до Азијаткиња, девојчица у белој медицинској униформи. Док коњи долазе, на болничком кревету, болесна луткарска карикатура, али не тадашњег актуелног премијера Дејвида Камерона (2010-2016), већ онога који постаје премијер 7 година касније, Бориса Џонсона, који се разболи. Кревет са девојчицом, на сцени која је сада сасвим сићушна, почиње да се подиже и левитира испред огромног анђела смрти, масивног демонa, чудовишно лице, са црном капуљачом, обучено у црно.

Када је корисник под именом Равна земља на Фејсбуку објавио видео у којем упоређује сцене медицинског особља које плеше са церемоније отварања Олимпијских игара са медицинским особљем које плеше у празним болницама широм света током карантинске круне, Фактограф.хр се одмах придружио саопштењем: „Не, церемонија отварања Олимпијских игара Игре у Лондону нису објавиле коронавирус “. „Циљ је био да се британска историја свету представи на креативан начин за само неколико сати“, каже Фактограф.хр. „Историјске личности шетале су стадионом, анђели су плутали, а ‘пацијенти’ и медицинске сестре имале су поенту у част здравственог система Уједињеног Краљевства“, цитира Фактограф.хр извештај Јутарњег листа. „2012. године било је немогуће знати да ће се болест Цовид-19 појавити годинама касније“, доле пише Фактограф.хр. Ако то није било могуће знати 2012. године, зашто је та лутка управо лик Бориса Џонсона и како су знали да ће Борис Џонсон бити болестан?

2014. године, Барак Обама упозорава на предстојећу пандемију.

2015. године на линку британске владе појавио се документ, заправо списак заразних болести, и на којој је списак, доступан у пдф формату, међу „једноставним инфекцијама“ (појединачне инфекције) наведен ЦОВИД-19 (Сарс-ЦоВ-2). С обзиром на то да се у документу наглашава „важност контроле заразних болести у затворима и другим установама за притворенике“, ваљало би знати да ли су затвореници 2015. године носили маске, били у самоизолацији и од када је Цовид-19 „нови вирус“ као шта су нам рекли недавно?

2017. године др Ентони Фаучи, директор америчког Националног института за алергију и заразне болести, предвиђа пандемију.

За 2017. и 2018. годину, портал 2012-Transformation of Consciousness и ИТ канали „Кључеви универзума“ и „Матрик ТВ“ приказаће оригиналну табелу са веб странице Светске банке – VITS Vorld Integrated Trade Solution из које је табела видљива да су, поред многих земаља света, Хрватска, Србија, Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија купиле производ под називом Цовид-19 Дијагностички тестни инструменти и апарати.

Након што су информације убрзано кружиле Интернетом, а очигледно након што су схватиле да су откривене, на истој веб страници производ под називом Цовид-19 дијагностички тестни инструменти и апарати замењен је општим називом „Medical Diagnostic Test Instrumentи и апарати “, исти код: 902780, а наслов странице гласи„ Светска царинска организација је сада класификовала као критично за праћење Цовид-19 “(сада је Светска царинска организација класификовала као непоуздану за откривање Цовид-19).

2019. године, у месецу мају, на Евровизији, на сцени испуњена симболиком, у облику степеништа, стоји група свештеничких глава покривених капуљачама. На врху, огрнута црним огртачем, Мадона. На њеној глави је круна која повезује и њен латински синоним (цорона, лат. Цровн) и краљицу Семирамиду, увек приказану са венцем од шиљака на глави, попут жене са бакљом у руци, Кип слободе. На црном огртачу и црном повезу преко једног ока исписан је знак „к“. Неколико свештеника одбацује хаљине, а жене у белом појављују се са гас-маскама у потпуности покривајући лице. У једном тренутку Мадона одува и жене у белом и мушкарце у црном, такође са маскама на лицу, и оне падају као да су покошене неком болешћу. Ватра гори у позадини. Док мртви леже на сцени, конфети падају у знак прославе, а на обе стране позорнице види се по један Кип слободе са подигнутом и сломљеном руком у паду, а у позадини зграде у пламену повезује деструктивни чин надолазеће антифе.

Касније у октобру, док свет нема појма да ће се ускоро суочити са „пандемијом“, Бил Гејтс спонзорише „Ивент 201“ – симулацију која предвиђа да ће коронавирус однети 65 милиона живота, а у новембру Pirbright Institute, који финансира Бил Гејтс, за добијање европског патента ЕП 3 172 319 Б1 за вакцину против коронавируса. Проћи ће само три месеца од „догађаја 201“ до тренутка када СЗО прогласи пандемију коронавируса.

2020. године, у јануару, америчка банка Федералних резерви, међу 5 кованица, објављује један са отиском мајке и бебе самоанског шишмиша.

На церемонији доделе Греми награда, одржаној 27. јануара, Били Елиш у свом видеу, као да се трансформише у демона, црнооких, обучена у црно, са великим црним крилима која изгледају као да подсећају на крила слепог миша и који носи црну маску. На истој церемонији могла се видети монструозна сцена када је Стив Тајлер, претварајући се да је један од белих комшија, ногом нагазио врату другог и у том положају готово четири минута није желео да растерети особу испод себе, асоцирајући на будућу опасност Џорџа Флојда. можете видети ватру која алудира на запаљене америчке градове.

Само дан пре церемоније, 26. јануара, умире спортиста Кобе Бриант. А пре четири године, у октобру 2016. године, појавио се предиктивни цртани филм у којем је виђен срушени хеликоптер, испод кога је лежала светски позната особа, док је лик из цртаног филма изговарао речи: „О, срање, то је Кобе Браjaнт“ („ох, срање, па ово је Кобе Браjaнт).

Ако из ове рецензије изузмемо све догађаје, сматрајући их потпуно „случајним“, осим оних који се дотичу сценарија Рокфелер фондације, филма Зараза, догађај 201 и куповине тестера Цовид-19 у 2017. години, да ли је др Срећко Сладољев у праву када, по други пут, упозоравајући на лажну пандемију, каже да је „Ковид пандемија унапред планирао да створи глобални хаос како би „омекшао “људе како би прихватио обавезну вакцинацију“? Ако кључна особа у седишту др. Алемка Маркотић каже да „без вакцине нећемо моћи да се решимо вируса“, ако је лек Ремдесивир ушао у Хрватску, за шта њен произвођач Gilead France каже да „нема података који би доказали било какав потенцијал клиничку ефикасност Ремдесивира против Цовид-19 код људи “, поставља се питање – чији дневни ред спроводи такозвани кризни штаб?

Цовид-19, смртоносни вирус? Да ли се сећате дела првог документа из веб странице британске владе из 2015. године у којем је Цовид-19 наведен као једна од „једноставних инфекција“? Дакле, ако смо се тада разболели од тог вируса, у облику грипа или прехладе, до сада смо постали имуни, зар не? Да су светски моћници тако дубоко и широко умрежени, од врха пирамиде наниже, преко влада свих земаља света до вратара у зградама тих влада, да ли би дозволили да смртоносни вирус убије оне који раде за њих? Ако је вирус настао негде између војне лабораторије Форт Дерек у С. Каролини и лабораторија у Вухану, он је стваран, али не и смртоносан. Ако није смртоносна, онда је „пандемија“ покриће.

Ако је пандемија параван, шта је њен циљ? Вакцина за спас човечанства? Не, јер већ постоји ефикасна терапија за лечење вируса. Да зарадите милијарде долара на вакцини? Да, али не првенствено, јер имају новац. Да владају „удаљеним“ читавим човечанством, да убију седам милијарди људи? Да, али не првенствено, јер иза смањења популације и / или контроле лежи много важнији циљ, наша ДНК. Зашто ДНК и зашто им се тако жури да је брзо примене, о томе у следећем тексту.

И сада кренимо, не од почетка, јер би нас то вратило хиљадама година уназад, већ од тренутка када се јачим развојем науке агенда почела интензивно развијати.

Само годину дана након објављивања књиге Чарлса Дарвина О пореклу врста, Томас Хенри Хаксли – познат као „Дарвинов булдог“, деда Алдоуса Хакслија, аутор књиге Храбри нови свет, романа о друштву којим владају еугеника и еугеничар Џулијан Хаксли – написаће својој супрузи да ће „ до следећег петка сви ће се уверити да су мајмуни “. Оксфордски бискуп Самуел Вилберфс „тврдио је да су људски квалитети, слободна воља и разум„ непомирљиви са идејом о сировом пореклу онога који је створен на слику Божју. Нешто касније, Бењамин Дисраели, министар финансија, поставиће питање „Да ли је човек мајмун или анђео?“. Сви ће негативно реаговати на његов говор, и научници и теолози, а Хакслијеве речи ће се остварити и „мајмуни“ ће извојевати победу над „анђелима“. Тада су биле потребне деценије да би идеја попут теорије еволуције изградила упориште у научној заједници.

Од тада до данас, уместо Природе, наука ће стварати еволуцију. Шта би природи требало 800 година, наука ће створити за само једну деценију.

Теорију еволуције подржаће и Натионал Геограпхиц, па ће овај престижни часопис на својим насловним страницама изразити жеље неких о еволуционом путу којим би човечанство требало да крене. Насловна страница из августа 2016. године под називом „Револуција ДНК“ приказује ДНК сачињену од различитих биолошких врста, промену молекула ДНК или нову биотехнологију. Друга насловница из јануара 2017. године, под називом „Родна револуција“, говори о легализацији истополних бракова и новој биотехнологији („генетски погони“) према којој ће истополни партнери имати могућност да „рађају децу“. Трећа насловница из априла 2017. године, под називом „Следећи човек“, приказује слику еволуционог развоја човека, од мајмуна, као првог у позадини, преко длакавих хоминоида, „карике која недостаје“, до модерног човека и затим, истакнути у први план, биороботи, трансхуманистичка комбинација биолошког човека и информациона технологија.

Свако ко погледа видео „Човек 2 0 – Позив свету да се пробуди“ видеће колико веза постоји између треће корице Натионал Геограпхиц-а и преласка са „Ман 1.0“ на „Ман 2.0“ о чијем прелазу говори америчка докторка др. Кери Мадеј , специјалиста интерне медицине. Вакцина Цовид-19 уводи нову технологију која ће нас променити за врло кратко време. Један од главних кандидата за вакцину Цовид-19 је компанија са симболичним именима – МодеРНА (РНА = РНА), која још увек није произвела ни једну вакцину, а основао ју је Дерек Росси, наследник на пољу модификоване РНК и могућности репрограмирања матичних ћелија у телу. Савремени напредује брзо и у невероватно кратком периоду од неколико месеци прешао је са експериментом из 1. у 2. и 3. фазу, која обично траје 5-6 година. У групи са високим дозама вакцина, 100% тестираних имало је нежељене нежељене ефекте, а у групи са ниским дозама, 80%. Како су то урадили? Модерна предлаже употребу МИКРОИНТРИГХТ ПЛАТФОРМЕ коју можете сами да примените. Идеја је да добијете завој који ставите на руку, а када скинете налепницу, вакцинисани сте. Овај завој садржи микроиглице дизајниране гризањем очњака виперидне змије или змије поскокице, а садрже хидрогел, а унутар хидрогела ензим врло препознатљивих назива ЛУЦИФЕРАСЕ и вакцину, која је у суштини модификована РНК или ДНК, у зависности од произвођача. Идеја је да микроигле прободе ћелијску мембрану, а овај синтетички део РНК који служи за кодирање дела вируса уђе у ћелијско језгро. И ћелијско језгро носи ћелијску генетску инструкцију која одређује развој организма.

Проблем је, каже др. Мадеј, тај што се користи процес назван ТРАНСФЕКЦИЈА, а трансфекција је начин на који стварамо генетски модификоване организме. Произвођачи вакцина дали су изјаву да то неће променити нашу ДНК и наш геном. Али поставља се питање, ако се овај процес односи на генетски модификоване организме, а ми знамо шта је, на пример, генетски модификовано поврће, зашто се исто не би могло догодити и људима? Ако погледате пресуду Врховног суда САД-а о синтетички модификованој ДНК или генима, који или они могу бити патентирани, а патенти имају власнике, да ли то значи Модерн или Бил енд Мелинда Гејтс Фондејшн или америчко Министарство одбране, сви они који су укључени у патенте, да буду власници нашег генома – пита др Мадеј. Ензим Луцифераза је патентиран. Назив потиче од биолуминисцентног својства, што значи да може да производи светлост или да има извор светлости, налази се испод коже и вакцинисана особа то не може видети, али види онога ко контролише да ли је одређена особа вакцинисана или не. Поменути ХИДРОГЕЛ је заправо нанотехнологија, која има способност да прикупља све податке из нашег тела, укључујући емоције и наше активности, и повезује све те податке са паметним телефоном. На видео снимку је др. Мадеј одговорио на проверу чињеница, тврдећи да информације представљене на видео снимку НИСУ научно утемељене нити чињеничне.

Ако су прикупљени подаци повезани са паметним телефоном, изјава Вилије Бероша дата Вечерњем листу 27. јула ове године постаје разумљивија. што нас припрема за „сценарио у коме би пријава могла постати обавезна за све“. За кога Берош каже да је „Хрватска потписала… уговор где смо резервирали око милион и по доза… нове вакцине“ и додаје да „новац није проблем када се појави нова вакцина која је релевантна“.

Прву регистровану руску вакцину Спутник В, која користи аденовирусне векторе као платформу, направила је Дијана Мајер, епидемиолог из ХЗЈЗ, која је рекла да је „сасвим сигурна“ да „Хрватска неће користити руску вакцину“, јер „нема научних доказа та вакцина “, и„ сигурна “је да своју ћерку не би вакцинисала том вакцином. А којом вакцином би епидемиолог Маиер вакцинисао своју ћерку, ону тренутно непостојећу из споразума коју је потписао Берош или ону тренутно непостојећу из споразума потписаног ЕУ?

Ако је „ЕУ потписала уговор о испоруци 400 милиона доза вакцине Цовид-19 са синтетичким ДНК манипулатором“, ако Хрватска никада не учини ништа супротно одлукама ЕУ, да ли је овај Берос резервисан милион и по доза, тренутно непостојећих, будућа, нова вакцине, заправо део тих 400 милиона доза синтетички модификованих ДНК вакцина ?!

И хоће ли нас, као што је био случај са Ремдесивиром, на једној од следећих конференција за штампу, др Алемка Маркотић обавестити о томе како су прве дозе вакцине ушле у Хрватску? Да ли ће нас тим поводом др Алемка Маркотић тачно обавестити о каквој се вакцини ради?

Исти, скупи и непроверени лек Ремдесивир, свуда у експерименталној фази од Конга преко Италије до ЕУ и, наравно, Хрватске, освојио је комбинацију ефикасног и јефтиног, присутног на тржишту 70 година, хидроксихлорокин и хрватски антибиотик, азитромицин присутан на тржишту 40 година. О томе шта је Ремдесивир заправо, које научне студије о њему постоје, како је научна заједница утрла пут Ремдесивиру укључивањем у истраживачки програм „Дискаваери“ и изостављањем хидроксихлорохина и азитромицина као успешних у терапији коју је користио француски лекар др Дидиер Раоул – портал логицно.цом опширно је извештавао у бројним чланцима.

Амерички „Фронтлајн докторс“ такође су јасно ставили до знања да се Цовид-19 лечио хидроксихлорокином у комбинацији са азитромицином и да људи не би требало да носе маске, након чега је Удружење брзо цензурисано и уклоњено са свих платформи на мрежи. Такође, даље поменуто у тексту, Др. Миковиц потврђује ову информацију у интервјуу, рекавши да је у анкети од 2.300 лекара из 30 различитих земаља хидроксихлорокин рангиран као најефикаснији лек за лечење вируса. Америчко лекарско удружење АМА одговорило је на ово изјавом да ће лекари који користе хидроксихлорокин у лечењу изгубити лиценце.

Др. Џуди Миковиц, ауторка Куге од корупције, са докторатом у лечењу ХИВ-а, објавила је снажан чланак у „Сајенсу“ на врхунцу своје каријере, који је потресао научну заједницу у то време, откривајући да је уобичајена употреба људи а фетално ткиво животиња ослобађа разарајуће хроничне болести. Откривање истине уништава њен живот, каријеру и име. Ухапшена је и затворена без доказа, оптужби и могућности да користи адвоката и 97 сведока чије би изјаве могле да доведу до тога да др Ентони Фаучи и Јан Липкин изгубе врло високе положаје у здравству. На питање новинара зашто се јавно излаже опасности, др. Миковиц одговара, ако их сада не зауставимо, можемо заборавити и своју слободу и хуманост. Такође је злочин, наставља др Миковиц, дозволити некоме попут Била Гејтса, са милијардама долара, за кога нико никада није гласао, који нема медицинско порекло и стручност, да нам каже да ће се нормалност вратити међу нас када човечанство буде масовно вакцинисани. Људи попут Била Гејтса, каже др Миковиц, зарадиће милионе долара и убиће милионе људи (17).

Вакцина је имунотерапија, као што је интерферон алфа имунотерапија (18), а др. Сладољев каже да је „лек за коронавирус интерферон, који је Имунолошки институт престао да производи 2004. Наравно, Фактограф ће поново реаговати на ову изјаву, наводећи да „тренутно нема доказа за тврдње Срећка Сладољева“. Даље, др Миковиц каже да „сада не постоји ефикасна вакцина ни за један РНА вирус“, а др Сладољев на свом ФБ профилу од 10. августа 2020. каже да „Пакао планира да конструише смртоносне вируси не треба да се плаше. Али морамо се плашити нових вакцина. Нарочито инвазивне РНК вакцине “.

Коначно, „Израел ће ускоро произвести ОРАЛНУ вакцину против коронавируса. Жели СИГУРНУ вакцину за себе, какву нам само треба “, каже др Сладољев. Дакле, нема игле, нема микроиглице, нема луциферазе, нема нанотехнологије …