Прочитај ми чланак

КОРОНА САДИСТИ: Полицајац буквално дави девојку јер нема маску! Побуна народа!

0

Незамислив фашизам и садизам се одиграва тренутно у Аустралији, земљи која ових дана превазилази и нацистичку Немачку, а према њој Северна Кореја или Авганистан делују као летњи камп.

Брутални видео снимци стижу из ове некада за многе пожељне земље за живот. На једном се види полицајац како у садистичком маниру буквално дави девојку само зато што не носи маску. Снимак је узнемирујући.


Затим су ту снимци из Мелбурна, који приказују групу полицајацакоја малтретира и туче људе који су само желели да купе намирнице у супермаркету.

Радницима у аустралијској држави Викторија, укључујући раднике у малопродаји, личне тренере, посланике, новинаре, верске вође, судије, полицију, адвокате, чистачице, пољопривреднике, бањске раднике, глумце и професионалне спортисте, наређено је да се обавезно вакцинишу против цовид-а у наредне две недеље или ризикују да остану без посла.

Ипак, на алтернативним друштвеним мрежама се може видети да је народ изашао на улице и да покушава да пружи отпор. То се и види на овом снимку, где полиција није успела да их све обузда.

Ипак, стотине демонстраната ухапсила је полиција који су упали у Ројал ботаникал гарденс у Мелбурну.