Прочитај ми чланак

Kардиолог позива на укидање СЗО-а: Ово је ГЕНОЦИД и највећи медицински злочин

0

Швајцарски кардиолог др Томас Биндер позвао је да се Светска здравствена организација (СЗО) укине након њихових опасних изјава и акција током пандемије KОВИД-а.

Др Биндер МД је студирао медицину на Универзитету у Цириху, докторирао имунологију и вирологију, специјализирао интерну медицину и кардиологију и има 35 година клиничког искуства.

Доспео је на насловне стране када је био приморан у психијатријску болницу након што је говорио против глобалистичког наратива о KОВИД-у.

Др Томас Биндер је касније рекао др Друу прошле године да је присилно хоспитализован – и да је морао да узима психијатријске лекове – јер је говорио против пандемијске панике и наратива око KОВИД-19.

Недавно је др Биндер позвао на укидање Светске здравствене организације, након промашених и изузетно опасних радњи и изјава током пандемије KОВИД-а.

“ Др Томас Биндер: Драги људи, моје име је Томас Биндер. Студирам медицину у Цириху, докторирао сам имунологију и вирусологију, специјализирао интерну медицину и кардиологију и имам 35 година искуства у дијагностици и терапији акутних респираторних инфекција у болницама, на јединицама интензивне неге и у приватној пракси.

Иако никада није било пандемије вируса убице, постојала је пандемија кукавица. А да ли ми, доктори, видимо пандемију тешких болести и изненадних изненадних смрти од срчаног удара, миокардитиса, дисекције аорте, можданог удара и плућне емболије, тромбозе и запаљења других органа, посебно мозга и кичмене мождине, дисеминиране интраваскуларне коагулације, инфекције, укључујући KОВИД због имуносупресије, рак, аутоимуне болести, неплодност, побачај и још много тога.

Овај модификовани РНК геноцид је највећи медицински злочин у људској историји, хуманитарна катастрофа невиђених размера. Тренутно, фармацеутска индустрија ради на преношењу свих вакцинација на модификовану платформу РНК вакцине. То чини, иако је само способност да броји и разликује себе и од себе, чак и да има траг компликација у вези са интелигенцијом, довољно да схвати да је модификована платформа за РНК вакцину потпуно бесмислена и опасна по живот. Његове две фундаменталне мане су убризгавање плана изградње протеина страног телу без икакве контроле над тим које телесне ћелије ће га производити, у којој дози и колико дуго, и чињеница да ћелије које су принуђене да производе овај протеин. страни протеин, а затим га представити на површини, наш имуни систем ће грешком препознати као стран, на тај начин уништен, слично као одбацивање страног органа који је пресађен у вас.

Наводна модификована РНК вакцинација приморава ваше тело да производи токсин у непознатој дози и током непознатог временског периода и буквално трансформише делове вас у ванземаљца. Због тога се цела модификована платформа за РНК вакцину мора одмах забранити.

Ваша влада тренутно преговара са СЗО о споразуму о пандемији. Ако га потпише, СЗО ће бити стављен изнад устава ваше земље и не само ви, већ и ваша влада и ваш парламент изгубићете сваку слободу избора. Ко контролише СЗО контролише свет.

Једина разумна, 100% ефикасна и сигурна превенција још једне криминалне пандемије је тренутно разбијање СЗО на хиљаду комада.

Драги суграђани, ако вам је убризгана једном или чак неколико пута, а можда чак и патите од озбиљних нежељених ефеката модификованих РНК ињекција, не очајавајте. Све више одговорних лекара је спремно да вам помогне, а све одговорнији научници истражују да би једног дана могли да лече и њихове најсложеније нуспојаве. Мислим да је са модификованим ињекцијама РНК то као са пушењем. Готово никад није касно да се одрекнете тога и живите здравије.

Без обзира да ли вам је убризгана ињекција или не, пробудите се, исправите кичму, устаните и реците име произвођачу, вашим наводним стручњацима, вашој влади, вашим парламентарцима, вашим генералима и вашим властима. Што је доста – доста је!

Коначно се одмакните, а затим станите у врсту. Учините ово, и учините ово, ако не за себе, онда за будућност своје деце и унука. Сада.”