Прочитај ми чланак

Канада врши еутаназију на хиљаде грађана недељно јер имају ниски кредитни резултат

0

Канада је потпуно инфилтрирана од стране Светског економског форума Клауса Шваба и политика Трудоовог режима сада одражава пуни ужас глобалистичке агенде у Давосу. Трудо је страствено подржавао државну еутаназију, потписујуц́и законе који знатно проширују домет централне владе када је у питању убијање сопствених грађана и смањење популације.

Депопулација је примарни циљ WЕF-а и марионете Клауса Шваба, а пример за то је канадска влада где нам сада показују како то изгледа у реалном времену. Према најновијим подацима, Канада сада еутаназира на хиљаде грађана сваке недеље.

Нација која се некада поносила тиме што је отворена и толерантна, сада има режим који еутаназира грађане са ниским друштвеним кредитним резултатима – а реалност на терену је толико застрашујућа да је медијима наређено да заташкају причу.

Трудоов режим је наредио канадским медијима да престану и одустану од извештавања о причи која прети да разоткрије мрачно срце програма депопулације из Давоса да га сви виде.

Трудо је и раније терао канадске мејнстрим медије да ћуте о политички штетним темама. Трудоов рођени брат је објавио зашто је он марионета глобалистичке елите.

Зашто су канадски медији тако попустљиви? Влада је откупила све главне редакције, под маском „подршке канадском новинарству“.

Главни новинари који раде за приватне компаније сада примају готовинске ињекције у своје плате директно од Трудоовог режима. То је скандалозно, али нико о томе не прича.

Четврти годишњи извештај о медицинској помоћи при умирању за 2022. годину, објављен у новембру, открива да од 2016. године држава сваке недеље еутаназира хиљаде грађана.

Прво, влада је почела да еутаназира људе са проблемима менталног здравља.

Затим су дошли по особе са инвалидитетом, укључујући „благи губитак слуха“.

Сада се крећу да легализују еутаназију беба које се сматрају „бескорисним“ за друштво.

Такав је ентузијазам да се убије што више људи да 42-годишњи Канађанин тужи болницу након што је тајно снимио докторе како разговарају о еутаназији против његове воље.

И немојте мислити да ако сте одликовани војни ветеран и освајач медаље на Параолимпијским играма то спасити од гнева државе.

Социјални кредитни резултати могу брзо пасти.

У октобру се појавила запањујућа прича о томе како је, пет година у жестокој борби за подизање степеништа за њен дом, ветеранка канадске војске и параолимпијка Кристин Готје сазнала да је канадска држава одлучила да је еутаназира.

Сада је тако лако да се особа еутаназира у Канади, да канадски државни социјализовани здравствени систем еутаназира болесне и сиромашне, а не жели да их лечи.

Програм Клауса Шваба за нормализацију државне еутаназије, који подржава Трудо, има последице у стварном свету. Људи сада умиру против своје воље, придружујући се дугачкој листи милиона људи које су у историји убиле крајње левичарске владе.

Ако Клаус Шваб успе, његов технократски режим крајње левице ће засенити рекорде убијених током ратова и репресивних режима. Према плану депопулације WЕF-а, милијарде морају умрети.

Шваб је продро у владе већине западних демократија, претварајући их у ауторитарне диктатуре, у којима је он невидљиви диктатор, повлачећи марионетске конце компромитованих лидера попут Макрона у Француској и Трудоа у Канади.

Цовид вакцине, абортуси и комбији за еутаназију драстично смањују број људи на Западу.

Ово је брутални, убилачки свет Бил Гејтса и његових сарадника на Светском економском форуму који су одлучни да покрену као део свог Великог ресетовања. Не можемо дозволити да њихова зла логика постане нова нормалност. Не можемо дозволити глобалистичкој елити да спроведе своје планове за кинески систем друштвених кредитних бодова у западном свету.

Нико не жели да му се докаже да је у праву у вези са тако узнемирујућим догађајем као што је нормализација принудних социјалних кредитних резултата и државна еутаназија људи које сматрају бескорисним.

И сада, док владе забијају игле у наручје људи који не желе да умру, колико ће проћи времена пре него што мејнстрим призна да је још једна такозвана теорија завере постала чињеница завере?