Прочитај ми чланак

КАНАДА спремна да уведе потпомогнуто самоубиство за децу БЕЗ ПРИСТАНКА РОДИТЕЉА

0

Канадска влада, инфилтрирана у Светском економском форуму, предложила је низ амандмана на законе земље о „потпомогнутом самоубиству“, дозвољавајући влади да еутаназира малолетнике без пристанка родитеља.

Канада је потпуно инфилтрирана од стране Светског економског форума Клауса Шваба и политика Трудоове владе сада одражава пуни ужас плана у Давосу.

Депопулација је примарни циљ Светског економског форума у ​​наредним годинама и Канада у том погледу има предност у свету. Према последњим подацима, Канада је прошле године еутаназирала запањујућих 10.000 људи.

Федерална влада Џастина Трудоа гурала је потпомогнуто самоубиство и еутаназију, а влада је постепено попуштала ограничења на свом програму медицинске помоћи у умирању (МАиД). Овај програм је првобитно уведен да би особама које пате од терминалних болести омогућио избор да избегну спору и мучну смрт. Међутим, закони који регулишу програм постепено су постали блажи.

Канађани сада могу бити еутаназирани из различитих разлога, укључујући мање болести или уколико су сиромашни или бескућници. И покушавају још више да прошире подобност .

Нови владин извештај о МАиД-у који је недавно представљен парламенту позива на укључивање малолетника у услове за смрт уз помоћ лекара – без сагласности родитеља.

Специјални заједнички комитет за медицинску помоћ у умирању представио је свој најновији извештај прошле недеље, који укључује препоруку да малолетници могу да затраже МАиД.

„За МАИД и зреле малолетнике, комитет је чуо мешавину ставова о томе да ли МАИД треба да буде доступан особама млађим од 18 година“, наводи се у извештају .

„Многи сведоци верују да старост сама по себи не одређује да ли је неко способан да пристане на МАИД. Истовремено, препоручљив је опрезан приступ, поготово јер има мало доказа од саме омладине о овој теми.

„Већина сведока се сложила да ако је МАИД за одрасле малолетнике дозвољен, то би требало да буде само под првим колосеком (разумно предвидива природна смрт).

„Комитет препоручује да одрасли малолетници имају приступ МАИД-у у оквиру прве линије.

„Комитет такође препоручује да се консултују млади о теми МАИД-а и зрелих малолетника.

Комитет је затим дао препоруку да Канада у року од пет година почне да финансира истраживање и консултације „са малолетницима на тему МАИД-а, укључујући малолетнике са терминалним болестима, малолетне особе са инвалидитетом, малолетнике у систему заштите деце и малолетнике староседеоце“.

Поред тога, у извештају се препоручује да се малолетници могу еутаназирати, чак и ако њихов родитељ не одобрава:

Да Влада Канаде постави захтев да се, када је то прикладно, родитељи или старатељи пунолетног малолетника консултују у току процеса процене за МАИД, али да воља малолетника за које се утврди да има потребну одлуку капацитет на крају има приоритет.

Извештај је имао подршку чланова комитета либерала, НДП-а и Блока-Квебека, иако је укључено и издвојено мишљење конзервативаца.

Они су тврдили да би „било неодговорно да либерална влада крене даље са било каквом експанзијом МАИД-а за одрасле малолетнике“, и рекли су да не подржавају ово даље ширење.

„Ужурбани и непромишљени приступ либерала канадском МАИД режиму довео је у опасност животе рањивих Канађана“, наводи се у супротном мишљењу.

„Упозоравамо либералну владу да не понавља грешке које су направили у вези МАИД МД-СУМЦ.

„Политика МАИД-а мора бити заснована на доказима, консултацијама са погођеним групама и уз озбиљну пажњу посвећену заштити угрожених.