Прочитај ми чланак

Кадиров смртно болестан?! Кремљ спрема наследника… Стигао одговор ВИДЕО

0

Чеченски лидер Рамзан Кадиров одговорио на бомбастичан извештај да је на самрти и да му Кремљ тражи замену радећи управо оно што би и Владимир Путин вероватно урадио: објавио је снимак како вежба.

„Запамтите, брига о свом здрављу је инвестиција у будућност, а доследност и упорност ће вас довести до успеха, како у спорту, тако и у животу“, написао је Кадиров у објави на друштвеним мрежама.

Кадиров је обукао јаркоплаво одело за трчање и снимио једноипоминутни видео-снимак на којем се може видети како се истеже пре него што диже тегове.


Камен темељац за Национални стадион биће постављен 1. маја – „Једна инвестиција подстиче другу“

Поруку из видео-снимка објавили су медији под контролом Кремља, који су поделили још један снимак Кадировљевог тренинга и приметили да је он био „разположен“ усред „гласина о његовом здрављу“.

Нагађања о Кадировљевом здравственом стању су се ширила годинама јер је његова тежина драстично осцилирала и често је изгледало као да је надувен.

Независна новинска кућа Нова газета Европа известила је у понедељак да је он у ствари смртно болестан и да се Кремљ спрема да му нађе замену.