Прочитај ми чланак

КАДИРОВ: Ослобађамо насеља, ускоро ћемо очистити цео Донбас! Ово улази у историју

0

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров је на свом Телеграм каналу назвао Горско-золотски котао најефикаснијом специјалном операцијом у војној економији.

„Ослобађање насеља Золоте и Горское биће уврштено у војне уџбенике као најефикаснија специјална операција у војно-економском смислу. За сваки потрошени кертриџ, наши специјалци су добијали огроман арсенал заробљеног оружја страног типа.
 

Велики број „Џевелина“, минобацачких инсталација и потпуно различитих врста муниције оставили су нашим борцима одбегли националисти и Бандера.
 
Скоро сваки ров је затрпан гранатама, патронама и другим залихама који се могу безбедно користити за даље напредовање наших трупа.
 
Сада борци пука специјалне полиције који носи име хероја Русије Ахмат-Хаџи Кадирова из Министарства унутрашњих послова Чеченске Републике настављају гоњење укронациста и бандеру, који покушавају да се сакрију од одмазде. Паралелно се ради на чишћењу насеља.
 
У блиској будућности ћемо очистити целу територију Донбаса од непријатеља. Намеравамо да идемо до горког краја и никада нећемо одступити од зацртаног циља! АХМАТ ЈЕ МОЋ!“, навео је чеченски лидер у саопштењу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!