Прочитај ми чланак

КАДИРОВ ОБЈАВИО СУРОВ СНИМАК: Лов на Украјинце

0

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров поново се огласио на свом Телеграм каналу, а сваки његов потез привлачи посебну пажњу после лажне информације коју су пренели украјински Телеграм канали – информације да је преминуо!

Овог пута објавио је снимак на коме се види како јединица „Ахмат” користи минобацаче против непријатеља.

– И опет, у правцу Кремена, одред „Ловац” специјалне јединице „АКХМАТ” показује добре резултате. Наши борци вешто вежбају коришћење минобацача против непријатељских упоришта, а затим крећу у лов помоћу дронова и термовизијских камера – рекао је Кадиров и додао:

– Дан раније смо, захваљујући овој тактици, уништили скровишта непријатељских група, неколико упоришта и одбрамбених пунктова. Посебно је успео ноћни лов на седморицу Украјинаца који су покушавали да уђу на нашу територију. Група је одмах идентификована док је радила са дроновима и потом уништена. Наравно, непријатељ се тврдоглаво придржава своје тактике и непрекидно шаље ДРГ и јуришне трупе да се консолидују на одређеним јаким тачкама, али не постиже ефекат који му је потребан. А ово је најважније – нагласио је Кадиров и захвалио борцима.