„ЈУГОСЛОВЕНСКА РОБИЊА“ На списку жртава милијардера који се убио је и Нада

0

Манекенка Нада Марћинкова, чија се породица после Плишане револуције преселила из Чехословачке у Југославију, и коју су многи идентификовали као саучесницу у врбовању малолетница за секс за Џефрија Епстајна који се данас убио у затворској ћелији, и сама је била жртва серијског педофила, сазнаје се из званичних докумената.

Извештаји о истрази полиције у Палм Бичу у Јужној Флориди из 2005, до којих је дошао “Дејли мејл”, откривају да је Епстајн најмање једној малолетној жртви рекао да је Нада Марћинкова његова “југословенска сексуална робиња”.

Неколико девојака је тада изјавило да их је Епстајн терао на секс с Марћинковом, а да би чин на крају прерастао у групни секс с њим и манекенком.

– Епстајн ју је купио од њене породице у Југославији. Хвалио се да ју је довео у Америку како би била његова југословенска сексуална робиња – написао је детектив Џозеф Рикари након разговора с једном од жртава.

Жртве су инспектору наводно рекле да је Марћинкова била малолетна током већине описаних инцидената. Није имала ни 16 година када су она и још једна малолетна жртва биле приморане да мануелно, орално и помоћу играчака сексуално стимулшу једна другу док их је Епстајн посматрао и самозадовољавао се у кревету.


Иста неименована девојка бризнула је у плач док је причала да је током периода од две године безброј пута била у Епстајновој вили у Палм Бичу и да је зарадила хиљаде долара.

У почетку је била додатно плаћена за орално задовољавање Марћинкове, а са сваком новом недељом “ситуација је ексалирала”, наводи се у поменутом извештају. Једном приликом Епстајн ју је наводно силовао после оралног секса између ње и Марћинкове.

– Испричала је да јој је глава била прикована за кревет … Вриштала је “не” и Епстајн је престао – наводи се у извештају.

Убрзо после тога, жртва је испричала да јој је Епстајн купио аутомобил “доџ неон” из 2005. за личну употребу.


Друга девојка је детаљно описала сличне ствари које су се догодиле када је већ била пунолетна. Она је први пут упознала Епстајна са 18 година, кога је орално задовољавала, али је одбила његов захтев да то ради с другим девојкама. Једном приликом је од ње тражио да се самозадовољава док је посматрала Епстајна у сексу с Марћинковом.

Трећа жртва, која је испричала полицији да је са 16 година први пут имала сексуални однос с Марћинковом, навела је да Епстајн фотографисао њих две током сексуалног чина у својој кући. Марћинкова је касније врбовала друге девојке и на крају прекинула контакт с Епстајном, сазнаје се из полицијске документације.

Она је рођена у бившој Чехословачкој четири године пре Плишане револуције, када се породица преселила у Југославију. Пре неколико година променила је презиме и американизовала име тако да се сада зове Нађа Марцинко.

Сертификовани је пилот за комерцијалне летове, инструктор летења и генерални директор сајта “Авилооп”, посвећеног авијацији.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!