Прочитај ми чланак

Илон Маск признао тешке последице вакцинације против короне

0

Илон Маск је одговорио на питање једног од корисника Твитера како оцењује званичне резултате истраживања у Сједињеним Државама, према којима је велики проценат вакцинисаних против КОВИД-19 искусио озбиљне нежељене ефекте и тешке здравствене последице, чак и млади и здрави.

Маск је јавно на својој друштвеној мрежи „Твитер“ открио да је након друге дозе вакцине против корона вируса осећао да ће умрети.

Један од најбогатијих људи на свету је признао да је ревакцинацију веома тешко поднео и тиме је дао конкретан одговор на питање пратилаца: шта мисли о великом истраживању у САД по коме су многи вакцинисани против Ковид-19 након тога имали озбиљне и тешке последице.

„Имао сам озбиљан нежељени ефекат након друге дозе. Осећао сам се као да умирем неколико дана. Не знам да ли је моје здравље тада било стварно толико нарушено“, одговорио му је Маск.

Осим тога, милијардер и власник „Тесле“ и Твитера“ је додао и да је његов близак рођак хоспитализован са дијагнозом миокардитиса који се појавио након вакцинације.

Званични медији нису пренели ову вест, као ни све оно што руши агенду глобалиста.