Прочитај ми чланак

ХОЛИВУДСКИ глумац Џејми Фокс парализиован и слеп након вакцинације против Ковида

0

Откривени су страшни здравствени детаљи у вези са мистериозним здравственим стањем Џејмија Фокса .

За звезду филма Ђанго се каже да је „ делимично парализован и ослепео “, поред низа других компликација након што је примио вакцину против KОВИД-а 19, тврди холивудски новинар АЈ Бенза након разговора са извором блиским Фоксу.

„Џејми је добио крвне угрушке у мозгу након што је примио вакцину против короне. Није желео да је прими, али филм у којем је био, био је под притиском да га добије“, признао је подкастер — који је формално радио као колумниста за New York Daily News и као домаћин Е ! серија Мистерије и скандали — током појављивања у онлајн емисији др Dru Pinski „Питај др Дру“.

„Крвни угрушак у мозгу довео је до тога да је у том тренутку био делимично парализован и слеп“, навео је Бенза, док је инсистирао да је његов инсајдер „неко из собе“ који му је пренео сазнања из прве руке о Фоксовој хоспитализацији.

Фокс је примљен у болницу након што је доживео ” медицинску компликацију ” у четвртак, 11. априла, иако је било тешко открити конкретне детаље о његовом тренутном здравственом стању.

Медицински проблеми овог 55-годишњака су порасли док је снимао његов најновији филм Повратак у акцију . Филм, у којем такође глуми Камерон Дијаз.