Прочитај ми чланак

Хазин открива незамисливе чињенице: Сaд jе јасно са ким Путин преговара у тајности

0

Русија преговара о новом свету са америчком индустријском елитом, која сања да детронизује глобалисте. Економиста Михаил Хазин, открио је знаке таквих преговора.

Према Хазину, недавно је постало јасно, да је америчка индустријска елита спремна да се бори против међународних финансијера. Ове снаге су постале толико јаке, да је њихов план свима постао очигледан.

Економиста сматра, да је реч о трансформацији новог америчког савеза АУКУС (Аустралија, Велика Британија, САД) у алтернативни центар индустријског развоја. Зато су, како примећује експерт, Вашингтону у овом блоку потребни само они, које сматра „својим“, да чак ни Јапан, тамо можда неће бити прихваћен.

„Тада постаје јасно са ким је Путин преговарао. Постало је јасно да је до преговора ипак дошло. Само не између Русије и Украјине, већ између Руске Федерације и ових индустријских елита САД. Резултати ових преговора, мислим, појавиће се после међуизбора у Сједињеним Државама – остало је мање од месец дана да се сачека, али укупна слика је јасна“, рекао је Хазин.

Експерт је посебну пажњу посветио изјавама председника Русије на форуму „Руске енергетске недеље“ у Москви и самиту „ЗНД“ у Астани. Путин је донедавно говорио о крају старог света, а сада се руски лидер већ пита о контурама новог света. Најавити успостављање суштински другачијег светског поретка, по мишљењу економисте, може довести до колапса долара као светске валуте.

„Путин је говорио да неће бити старог света. Сада је почео да прича о нечем новом. Постепено постаје јасно да се о будућности воде врло озбиљни разговори. Старе америчке индустријске елите су схватиле, да никако није добро препустити судбину Америке у руке глобалиста“.

„Спремни су да отпишу доларска средства и дугове. За оне који имају доларску имовину или дугове, препоручио бих да размисле о томе“, написао је економиста на својој wеб страници.

Хазин је више пута сугерисао да Русија преговара са алтернативним западним елитама. Ове снаге схватају да је конфронтација са Руском Федерацијом деструктивна, и да доводи до колапса привреде читавих региона, посебно Европе. Схватајући пропаст садашњих трансатлантских елита, њихови противници желе унапред да се договоре са Москвом, о контурама новог света.