Прочитај ми чланак

ХАОС у РОТЕРДАМУ! Полиција пуца на народ, мртви и рањени на антикорона протесту!

0

Масовни протест против корона диктатуре, ковид пасоша и обавезне вакцине вечерас у Ротердаму претворио се у крвопролиће. На снимцима који изгледају као грађански рат, види се како полиција пуца бојевом муницијом на голорук народ (углавном младићи и девојке) док у позадини одјекују врисци, звуци експлозије, а по улицама горе пожари, запаљен је велики број полицијских аутомобила.

Стравичне сцене гушења протеста народа у Холандији за сада не објављује ниједан медиј у Србији ни у свету, а снимци се шире друштевним мрежама.

Брутална репресија корона диктатуре показала је своје лице у петак увече у Холандији.

Холанђани који су учествовали на протесту тврде да он није био насилан, нити је народ изазвао овакву рекацију полиције, већ да их је уплашио огроман број грађана који су изађли на улице па је режим наредио полицији да побуну угуши у крви.

На званичној телевизији су признали да је двоје лица убијено на протесту (народ тврди да је много више), а не зна се ни колико је рањено.

На снимку испод се види како полиција пуца из возила у голоруке младиће који стоје и не провоцирају овакву реакцију, а потом један пада погођен и вришти од бола док полиција бежи, а народ притрчава да му помогне.

Пожари горе на све стране, углавном су аутомобили у пламену, много и полицијских возила што се види на снимцима.

Млади Холанђани су показали неочекиван отпор, не разилазе се ни после неколико сати, снимају видео материјале телефонима и боре се за слободу упркос бриталној репресији полиције према свом народу.

Погледајте још видео снимака овог грађански рат у Холандији, између народа и однарођене режимске полиције.