Прочитај ми чланак

Фурсов упозорава: Пандемија је била загревање, ово је оно што елита спрема

0

Упркос чињеници да је већина светске финансијске елите одлучила да „поништи” актуелну пандемију, глобална елита није одустала од свог главног циља – да постигне драматично смањење нивоа потрошње и квалитета живота 99% светске популације.

На ово је упозорио познати руски филозоф Андреј Фурсов на свом Yоu Tube каналу.

ФОТО: Н.С.

Према његовим речима, „био-еко-техно фашизам“ чека све слободне грађане Земље. Како је експерт објаснио, то заправо значи да ће елита организовати нову катаклизму коју ће створити човек, сличну пандемији, или чак неколико истовремено у три главне области – здравству, екологији и технологији. Управо ту специфичност може имати нова катастрофа.

Шта то тачно може бити, сада нико не зна, приметио је стручњак. Међутим, нема сумње да ће то свакако бити. Довољно је послушати редовна упозорења Била Гејтса, који неуморно инсистира да ће се човечанство у врло блиској будућности дефинитивно суочити са још опаснијим изазовом од тренутне пандемије.

Очигледно, како верује филозоф, „модерна болест“ није оправдала очекивања „света иза кулиса“, иако је уложила много труда и новца у своју „промоцију“.