Прочитај ми чланак

ФАУЧИ признао да је имао нежељене ефекте након вакцине: Осећао сам се као г*вно

0

Бивши директор НИАИД-а, др Ентони Фаучи, признао је да су му токсичне мРНА вакцине проузроковале страшне нежељене ефекте због којих се „осећао као говно“.

Признање је дато током документарног филма ПБС-а, а истакао га је Такер Карлсон раније ове недеље након дебија документарца у којем је филмска екипа пратила Фаучија 2021.

Infowars.com извештава: Као што је приметио Карлсон, једна искрена сцена показује како Фаучи после вакцинације гледа Бајденову инаугурацију од куће док му цури нос, говорећи: „Јуче сам добио другу вакцину, а данас се осећам као говно!“

„Ох – имао је реакцију на вакцину“, изјавио је Карлсон збуњеног изгледа после снимка.

“Он мора да је теоретичар завере!” Фоx-ов водитељ се нашалио, користећи исту увреду упућену бројним корисницима друштвених медија који су били цензурисани због објављивања истине о нуспојавама након неефикасних вакцина.

Сам Фаучи је више пута тврдио да су вакцине безбедне и ефикасне и да су било какве нежељене реакције наводно ретке.

Случајно, у истом документарцу ПБС-а, становница ДЦ-ја каже Фаучију да је скептична према вакцинама.

Зачудо, Фаучи наставља да каже да су инфекције жене након вакцинације биле „ретка” појава и да ће сви симптоми бити сведени на минимум због вакцинације.

Документарац је такође показао да Фаучи одгриза више него што је могао да сажваће када се суочио са становником ДЦ-а који је рекао да не верује у вакцину или ужурбану науку која га је створила.

„Људи у Америци нису задовољни информацијама које су нам тренутно дате“, рекао је један становник групи за информисање о вакцинама коју предводе Фаучи и градоначелница демократа ДЦ Мјуриел Баузер.

„Тако да нећу стајати у реду да се вакцинишем за нешто што уопште није сигурно“, изјавио је човек, додајући, „Потребне су године да се направи вакцинација.”

До сада, ПБС-ов про-Фаучијев пропагандни филм изгледа као да више штети репутацији доктора него што користи.