Прочитај ми чланак

Фајзер је прикрио смртне случајеве током клиничких испитивања Ковид вакцина

0

Фармацеутски гигант Фајзер прикрио је смртне случајеве и повреде до којих је дошло међу учесницима током убрзаних клиничких испитивања за компанијску ковид вакцину, наводи се у новом извештају.

Заташкавање су разоткрили истраживачки новинари реномираног немачког листа Дие Wелт.

Новинари су открили приче пацијената који су тешко повређени и убијени током Фајзер-ових клиничких испитивања.

Међутим, уместо да одмах заустави експеримент, Фајзер је покушао да прикрије нежељене догађаје и настави испитивања у настојању да пожури да што пре лансира вакцину на тржиште.

Како наводи Дие Wелт, Фајзер је фалсификовао налазе студије тако што је уклонио пацијенте који су били повређени и убијени.

Фалсификовани налази су из истих клиничких испитивања против којих се Фајзер борио на судовима да би их скривао од јавности 75 година.

Упркос најбољим напорима Фајзер-овог моћног правног тима, компанија је била приморана да објави податке о клиничком испитивању путем судског налога.

Учесници клиничких испитивања били су приморани да потпишу одрицање Фајзера од одговорности.

Одрицањем се сматра да је Фајзер изостављен због немара и „преваре или лоших намера од стране самог Фајзера“.

Појединци повређени током клиничких испитивања уклоњени су из научне литературе и сматрало се да њихове повреде „нису од вакцине“.

31. августа 2020, компанија за управљање тестовима за Фајзер је ослободила 53 субјекта из клиничког испитивања у њиховом центру за тестирање у Буенос Ајресу.

Овим субјектима је речено о њиховом статусу вакцинације и дозвољено им је да добију вакцину, уништавајући контролну групу и прикривајући диспаритет симптома уочених код вакцинисаних субјеката.

Ови акти злонамерне преваре отворили су пут Фајзер-у да очигледно прикрије смрт учесника студије.

Субјект компаније Фајзер Ц4591001 1162 11621327 био је 60-годишњи мушкарац који је умро од артеросклерозе три дана након што је примио прву дозу вакцине Фајзер против ковид-а.

Иако резултати обдукције нису били доступни, а релевантни тестови непознати, медицински истражитељ је тврдио да је смрт настала од „прогресије атеросклеротичне болести“.

Фајзер се сложио са медицинским истражитељем и није покренута истрага како би се открило зашто је недавно вакцинисани мушкарац умро и тако изненада умро.

Фајзер субјект 11621327 доживео је мождани удар само три дана након што је примио другу дозу вакцине Фајзер против ковид-а.

Пронађен је мртав у свом стану.

Фајзер субјект 11521497 доживео је срчани застој само двадесет дана након вакцинације.

Фајзер је спровео интерну истрагу и одлучио да смртни случајеви немају никакве везе са њиховом вакцином.

Међутим, нису се сви сложили са Фајзер-ом у овим случајевима.

„Према тренутном стању науке, ова два случаја би била додељена вакцинацији“, рекла је специјалиста за фармацију из Берлина Сузана Вагнер.

„Поготово зато што америчка здравствена управа ЦДЦ тренутно истражује мождане ударе код вакцинисаних људи и то је познато.

За клиничка испитивања пријавио се 36-годишњи адвокат из Аргентине, Аугусто Роук.

Пао је са горућим болом у грудима, отежаним дисањем, мучнином и грозницом одмах након што се вратио кући после друге дозе Фајзер ковид ињекције.

Током почетног периода посматрања од 40 минута, Ру је био добро, али на путу кући, симптоми су га изненадили.

У болници су лекари морали да уклоне течност која се створила око његовог срца.

Имао је перикардни излив, а урин му је постао црн.

У извештају о отпуштању, лекари су описали ситуацију као да постоји велика вероватноћа „нежељене реакције на вакцину против коронавируса“.

Ру је провео наредних неколико месеци суочавајући се са неправилним откуцајима срца, проблемима са јетром и наглим губитком тежине.

Фајзер је на крају лагао о Роуковој повреди вакцином опасном по живот и није укључио искрен извештај о његовој повреди у извештаје о клиничком испитивању.

Фајзер је описао ситуацију као „нежељени догађај нивоа токсичности 1“ који није имао никакве везе са вакцином.

Компанија тврди да се инфекција ковидом не може искључити.

Без обзира на то, Ру је више пута био негативан на ковид док је патио од повреда од вакцине.