Прочитај ми чланак

Фајзер документ открива високу стопу вакцинисаних трудница које су изгубиле бебу

0

Према традиционалној медицини, вакцине никада нису даване трудницама, па чак ни женама које покушавају да затрудне. мРНА вакцине нису биле одобрене и још увек немају трајно одобрење од стране ФДА, а ипак се нашироко промовишу код трудница као успешна медицинска пракса. Права наука више није битна. Дата је предност псеудо-науци.

Дана 3. јуна 2021. године, пензионисани неурохирург др Расел Блејлок забележио је лудост овог заокрета:

Како је наведено, од 20. маја 2021. године око 1.140 трудница пријавило је нежељене догађаје након примања једне или две дозе ове вакцине. У прошлости је било стандардно сазнање да жена не треба да прими никакву вакцину током трудноће или ако жена уопште намерава да затрудни. СЗО се сложила са овом политиком, али су због примедби CDC-а променили своје препоруке са без вакцинације на одобравање вакцинације свих трудница. Ово је спроведено упркос признању свих произвођача ових вакцина да нису спроведене студије о утицају ових вакцина на труднице или њихове бебе.

Блејлока су оцрнили због његовог става да „стимулација имунитета у раној трудноћи доводи до високе стопе побачаја“, уз напомену да, према подацима ВАЕРС-а, „имали смо 351 извештај о побачају и превременом порођају међу женама које су вакцинисане током трудноће“.

Годину дана касније, након што је Фајзер изгубио у својој тежњи да заувек сакрије интерне документе, дошао је захтев ФОИА плус судски налог. Ти документи откривају да је 82% – 97% вакцинисаних трудница изгубило бебу! Према “Операцији спасавања”:

У најновијем издавању докумената, 2. маја 2022., документ под називом „реиссуе_5.3.6 постмаркетинг еxпериенце.пдф“ је на страници 12 открио да је до 8. фебруара 2021. 270 жена примило ињекцију мРНА током трудноће. Али 238 случајева очигледно није праћено („није обезбеђен исход“). И, стога, исходи трудноће за те жене су непознати.

Анализирајући Фајзер-ове сопствене податке, јасно је да је 82% – 97% документованих исхода трудноће резултирало смрћу беба. (Варијација од 15 поена зависи од коначног исхода оних у категорији „исход на чекању“.)

Ово јасно значи да је Фајзер добро знао да њихове мРНА ињекције само за ЕУА(одобрење за хитну употребу) могу имати катастрофалне исходе за труднице, а ипак су његови руководиоци отворили капије пропаганде да убризгају ињекције у што је могуће више трудница.

2. јуна 2022, један часопис извештава: „Фајзер каже да је вакцина против ковид-19 безбедна за труднице и жене које доје упркос обмањујућим извештајима“. Фајзер приговара, тврдећи да су наведени подаци застарели и да су завршене нове студије које показују потпуну безбедност за труднице. У чланку се наводи:

Према Хопкинс Медицине, преко 200.000 трудница примило је вакцину против ковид-19 без икаквих нежељених ефеката.

У ствари, чланак је тренутно објављен на веб локацији Џонс Хопкинс у којем се наводи:

Зашто је важно да се особе које су трудне вакцинишу?

Подаци снажно указују на то да су предности вакцинације против ковид-19 далеко веће од ризика за жене које су трудне или би могле затруднети. CDC наводи:

Иако су укупни ризици мали, особе које су трудне или су недавно биле трудне имају повећан ризик од тешке болести од ковид-19 у поређењу са особама које нису трудне. Тешка болест укључује болест која захтева хоспитализацију, интензивну негу, потребу за респиратором или специјалном опремом за дисање, или болест која доводи до смрти. Поред тога, особе које имају ковид-19 током трудноће су под повећаним ризиком од превременог порођаја и мртворођене бебе и могу бити под повећаним ризиком од других компликација у трудноћи.

У међувремену, претраживачи као што су Гоогле, Бинг и Yахоо! су прочистили скоро све извештаје који критички говоре о безбедности мРНК за труднице.

Суштина је да морате да изаберете да ли ћете веровати неискреној пропаганди медицинског картела или људима попут др Расела Блејлока и многих других стручњака и научника који упозоравају о озбиљним последицама.