Прочитај ми чланак

Европско пролеће: Милиони Немаца се буне и одбацују „нови светски поредак“

0

Милиони немачких грађана излазе на улице у знак протеста против глобалистичке елите која је одлучна да им одузме права.

Јавни превоз у Немачкој ће се потпуно зауставити јер национални синдикат Верди, као и синдикат железнице и транспорта ЕВГ, јер су спремни да покрену „парализујуће штрајкове“ на аеродромима и железницама у земљи.

Naturalnews.com извештава: Оно што је почело као „зима незадовољства“ сада се претвара у „пролеће незадовољства“ јер многе нације широм Европе, укључујући не само Немачку, већ и Француску и Грчку, упадају у немире због колапса глобалне економије.

Верди преговара у име 2,5 милиона радника јавног сектора у Немачкој који раде на аеродромима и другим чвориштима јавног превоза за веће плате усред сталних инфлаторних притисака. ЕВГ, у међувремену, има за циљ да помогне 230.000 запослених у железничкој компанији Деутсцх Бахн и аутобуским компанијама да пронађу слично олакшање трошкова.

Све се ово дешава док највећа европска економија такође урања у рецесију, која све више изгледа као да ће ускоро постати депресија глобалне природе.

„Немачка економска активност ће вероватно поново пасти у текућем кварталу“, рекла је Бундесбанка, наводећи смањење бруто домаћег производа (БДП) од 0,4 одсто у четвртом кварталу 2022. „Међутим, пад ће вероватно бити мањи него у последњем кварталу 2022.”

Глобална економија се распада у савршеном сценарију олује

Тврдња је да два узастопна квартала негативног раста указују на рецесију, иако се чини да се та дефиниција стално мења како би се рецесијска лименка избацила на пут. Заједно са инфлацијом, животни стандард просечне особе опада – а људи постају немирни и узнемирени због тога.

У оближњој Француској, трећој по величини економији у Европи, јача сличан талас протеста, штрајкова и немира након што је председник Емануел Макрон „пробио“ веома непопуларан „нацрт закона“ о пензионој реформи који, као и обично, штети радницима док користи оним најбогатијима.

Затим имамо економски пад у Сједињеним Државама где инфлација, несташице, проблеми у ланцу снабдевања, и још много тога, онемогућавају и ову економију. Готово као да је циљ осакатити цео свет у савршеној олуји економског неуспеха.

„Ако желите промену, морате у томе сами да учествујете“, написао је један коментатор критикујући демонстранте који се на медијским фотографијама појављују као „шетају около у заштитним прслуцима носећи картонске транспаренте и певају глупе песмице“.

„Уђите у владине зграде и ишчупајте канцерогену трулеж из корена, и престаните да постављате луде криминалце на функције“, додала је ова особа са гађењем.

Други је указао на филм „В као вендета” као пример шта може да се деси када се сви заједно мобилишу под једним транспарентом.

„Онда нема потребе за насиљем“, објаснила је ова особа о још једном могућем начину да се све ово поправи. „Шта мислите зашто су пословични „они“ толико фокусирани на цензуру и гушење говора?“

На ово, оригинални коментатор је одговорио да је филм само „холивудска субверзивна пропаганда“ и „фино подешен психијатар који вас наводи да мислите да ако више верујете, више се молите, јаче демонстрирате и гласате више, онда ће добро увек победити зло”.

„Стварност је сасвим очигледна у историји“, наставила је ова иста особа. „Људе користи, злоставља и убија ‘елита’ док не дођу до преломне тачке. Тек тада људи користе свој већи број, делују као једно и уклањају свој јарам”.

Многи други су се сложили да нешто мора да се уради пре него што сви свуда буду заувек оковани и поробљени господарима новца.