Прочитај ми чланак

Докторка: Могуће да ће због ковид вакцина милиони добити сиду већ на јесен (ВИДЕО)

0

Докторка на првој линији (Frontline doctors) упозорава да пацијенти вакцинисани против ковид-а које она лечи показују знакове синдрома стечене имунодефицијенције (AIDS) као резултат узимања експерименталних инјекција mRNA и да ће много више троструко вакцинисаних појединаца вероватно оболети од смртоносне болести до јесени 2022.

Др. Elizabeth Eads, лекар са 25 година искуства у остеопатској медицини из Флориде, рекла је у уторак Грегу Хунтеру из USA Watcdog-а да троструку вакцинисани пацијенти показују знакове AIDS-а и да се она и њене колеге боре да схвате како да их лече.

“Да, сада у болници видимо стечену имунодефицијенцију повезану са три дозе вакцине…“- рекла је докторка.

„Покушавамо да искористимо све што можемо да смислимо да повећамо број CD4 и CD8 и преокренемо овај колапс, ову катастрофу колапса имунитета. Веома је запањујуће.”

Докторка је наставила са објашњењем да што су пацијенти узимали више вакцина против ковид-а, то су се погоршавали њихови аутоимуни и неуродегенеративни симптоми, описујући трећу дозу као „убиство“:

То је погубно за имуни систем, а ја ћу вам рећи зашто. Ако погледате недавну Станфордску студију, а ја ћу само прочитати неколико реченица из Станфордске студије: ‘Протеин шиљака у CV19 вакцинама о којем сви причају зове се Lentivirusс. Ленти садржи комбинацију HIV-а, типова један до три, SRV/1, што је AIDS, MERS и SARS.’

 

 

У студији Станфорда, најпознатији Lentivirusс је патоген имунодефицијенције човека, који узрокује СИДУ. Због тога видимо аутоимуни и неуродегенеративни пад након ковид-а 19 (Vax), посебно након бустера… Он трајно мења геном ћелије. Зато је ово за нас у медицинској заједници тако застрашујуће. Једноставно не знамо како да решимо ово.

„То је оно што је Spike Lentivirus. Чине га HIV и AIDS заједно са SARS-ом и MERS-ом”, нагласила је она. „Зато су вакцинисани тако болесни. Зато они доминирају и у хоспитализацијама када је реч о ковиду.”

Мислим да ћете од априла до лета почети виђати све више случајева с дијагнозом AIDS-а, посебно у категорији од 18 до 39 година. А категорије у средини, оне у својим 40-им и 50-им годинама, вероватно ћете током следеће године почети видети колапс имунолошког система.

Докторка је затим цитирала студију Агенције за здравствену сигурност Уједињеног Краљевства која показује да су појединци у доби од 30-70 година већ изгубили отприлике 70% својих способности имунолошког система након узимања допунске инјекције.

Такође је истакла нагло растуће случајеве рака код војног особља након увођења обавезне вакцине против ковид-а забележеног из базе података медицинске епидемиологије министарства одбране (ДМЕД) , коју је адвокат Томас Ренз разоткрио пре него што је влада „прочистила“ и променила податке прошлог месеца кршећи закон,

“Имам неке запањујуће бројке из базе података медицинске епидемиологије министарства одбране (ДМЕД)… Само ћу прочитати неколико карцинома: малигна неоплазма једњака порасла је за 794%. Малигна неоплазма желуца, дебелог црева и гуштераче порасла је за 524%. Рак дојке порастао за 387%… Рак јајника порастао за 537%, Рак тестиса за 269%. Ово су бројеви из 2021.…Када су сазнали да адвокат Тхомас Ренз и узбуњивач имају податке, избрисали су податке и изменили их, што је потпуно супротно закону.”

Рензова открића, уз помоћ неколико узбуњиванча, открила су на панел дискусији коју је одржао сенатор Рон Џонсон алармантан пораст нуспојава од вакцине против ковид-а нанесених војном особљу 2021. године у односу на последњих 5 година.