„Дел Бој“ оптужен за сексуално узнемиравање?

0

Сер Дејвид Џонсон (79), звезда серије "Мућке", оптужен је за сексуално узнемиравање након што је открио како је и зашто освојио "награду за најбоље коментаре" током снимања култне британске серије.

Он је гостовао у емисји „The one show“ где је признао да му је додељена „златна кобасица“ за вицеве ​​које је правио током снимања.

– Ако видим нешто код неког мушкарца или жене, али морам да признам да је то углавном женска особа, обично бих то прокоментарисао и правио видео снимке од тих фора – објаснио је Дејвид, па наставио причу:- Не можемо сада да користимо тај видео јер је мало осетљив, али добио сам за то награду у виду златне кобасице.

Долазимо онда до „критичног“ дела његове приче, која се није допала гледаоцима…

– Мораш да употребиш машту за такве ствари… Нико се није усуђивао да се сагне док сам ја био ту – истакао је глумац.

Многи гледаоци су били узнемирени Џејсоновим изјавама и одмах су га на друштвеним мрежама оптужили да је заправо признао да је сексуално узнемиравао колегинице на радном месту.

– Да, Дејвид Џејсон је сјајан глумац, национално благо и има 79 година. Такође је само наговестио да дира жене док се савијају на његовом радном месту. Нисам осетљива пахуљица, али ова друга реченица дефинитивно није у реду.

Међутим, већина гледаоца је скочила да одбрани Дејвида, па су подсетили да је он ипак национално благо и замолили све да га оставе на миру.

– Човек је национално благо, добра, поштована особа и никада током каријере није имао скандале. Врхунски професионалац, врхунски човек и најсмешнија особа коју је Велика Британија икада видела. Јединствен!

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!