Прочитај ми чланак

Дан након вакцинисања против Ковида, студенткиња умире од срчаног удара

0

Здрава 20-годишња студенткиња медицине у Кансасу доживела је смртоносни срчани удар "изненада и неочекивано" само 24 сата након што је примила вакцину против КОВИД-а.

У срцепарајућој објави на  Facebooku породица Regan Lewis рекла је да „не може са сигурношћу рећи постоји ли веза“ између њене преране смрти и вакцине против Ковида коју је примила дан раније.

„Не могу са сигурношћу рећи да постоји веза, али наша предивна 20-годишња здрава кћи Реган Леwис јуче је вакцинисана против Ковида како би могла суделовати у клиничким испитивањима“, написала је Реганина мајка Connie на Facebooku..

„Данас је доживела срчани застој и пребачена је у Кеарнеy. Она је на респиратору и бори се за живот. МОЛИМ ВАС, МОЛИМ ВАС МОЛИТЕ ЗА ЊУ!”

У каснијим ажурирањима, Connie је открила да је њена кћи доживела преминула.

У њезиној умрлици стоји да је Реган „одрасла на породичној фарми где је уживала у друштву животиња. Волела је тренирати коње, трчати, радити са стоком и возити комбајн.

“Реган је такође била надарена уметница и волела је сликати.

Реган није бринула само о животињама него и о људима, што ју је навело да започне каријеру медицинске сестре.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!