Прочитај ми чланак

Covidgate – Светски скандал: Изманипулисани смо сви – доказ је овај графикон

0

Коначно добивамо прве тачне статистичке податке који откривају највећи научни скандал у историји човечанства у којем је багра уз помоћ медија, лобија и политичара бацила економију на колена.

Медији не престају извештавати о броју “заражених” не прецизирајући јесу ли то особе са симптомима или без, јер велика је то разлика. Особе са симптомима требају пазити на ток болести тј. на евентуалну плућну инфекцију која се може лечити, а они без симптома су вероватно пребољели и стекли природни имунитет.

Вредни читаоци и волонтери, на које фармацеутски и финансијски лоби нема утицаја, даноноћно анализирају доступне статистичке податке, како би потврдили своје сумње темељене на здравој логици и интуицији.

Данас портал logicno.com коначно доноси конкретан доказ и пример како се манипулише коронакризом. Статистички податци из Француске, коју је коронакриза тешко погодила, откривају оно у што сме од почетка сумња. Статистике јасно показују да је други вал корона епидемије обична лаж и манипулација, а на темељу које данас уводе сулуде мере ауто-изолације и обавезно ношење маски.

Од првог дана портал logicno.com цитира угледне професоре које нису у сукобу интереса, а који су тврдили да је други вал корона пандемија обична фантазија. У Француској су тестирања кренула у 5. месецу 2020. године, тачно када је епидемија, према струци, била при своме крају, јер се сведочилио порасту, врхунцу и паду броја позитивних на коронавирус.

Медији су партиципирали у пакленом плану плашећи популацију која је у паници приступила тестирању која су требала потврдити други вал корона епидемије. Број позитивних се повећавао, али су ретки раздвајали позитивне и оне који су имали симптоме, а никада нисмо у медијима видели интерполацију позитивних, болесних и умрлих од коронавируса. Графикон којег вам доноси   logicno.com су објавиле институције којима чак ни манипулатори не могу ништа рећи, а који разоткрива о каквој се манипулацији ради.

Медији свакодневно броје позитивне, заборављајући да се почетак, врхунац и крај једне епидемије рачуна по броју мртвих, а не броју позитивних. Број мртвих јасно показује да другог вала нема, а број позитивних има за циљ продужити кризу док не стигне јесен и евентуално будемо сведоци сезоналности коронавируса као код грипа. У преводу, квази научници би могли сезоналност, прогласити другим валом, а то засигурно нису учили на факултету.

У Хрватској је теже доћи до ових података, али је logicno.com на интернету пронашао пост Велимира Видовића који је на Фејсбукуу објавио табелу с податци који јасно говоре да је коронавирус уствари један велики научни корона скандал.

“Обзиром да ми је пуна “капа” више тог медијског и политичког терора и константног изазивања страха и панике код људи са тим фантомским вирусом, дао сам си мало труда. Користећи искључиво СЛУЖБЕНЕ податке, иако, наравно пренапухане, али да останем “коректан”, долазимо до ових доље бројки. Погледај народе ове бројеве и постотке и сетите их се сваки пут кад Вам намећу неку нову меру или Вам укидају још мало права и слободе. Намерно Вас држе у страху и не желе нам показати реално стање ствари јер се ви онда не би имали разлога бојати и слијепо покоравати на сваку њихову поремећену одлуку и забрану. ЗБОГ ОВОГ ДИЉЕМ СВЕТА ПРИПРЕМАЈУ НОВО “ЗАКЉУЧАВАЊЕ”? Толико… хвала на пажњи! Слободно делите колико Вас воља….peace!”

Осим поштених ентузијаста, појединаца, ретких лекара и алтернативних медија на Балкану, свакодневно сведочимо тренутку истине у европским земљама, где лекари не желе партиципирати у овом фабрицираном лудилу.

С тугом гледамо како велики број домаћих лекара следи манипулацију, а неки од њих искрено верују у информације и протоколе који им шапћу из финансијске контролисане Светске здравствене организације. Уверени смо у њихове добре намере, али на жалост многи морају више порадити на логици од које зависе многи животи.

Проверили смо друштвене профиле политичара у Хрватској, Србији и БиХ, те схватили да нити један политичар у парламентима балкански држава не раскринкава овај скандал, што говори да је глас за ове људе узалуд бачен. Бирачи су издани и препуштени светским финансијским и фармацеутским вуцибатинама.

Угасите телевизор и засигурно ће вам бити боље. Окупљате се и планирајте особну аутономију у будућности, јер ће вам требати. Земље се затварају, а финансијски сектор, који нас држи у дужничком ропству, неће попустити. Не смијемо бити пасивни, јер багра већ убацује кост како би распламсала сукобе између оних који радо носе маске и оних које то одбијају. Пследњих дана сведочимо, до у детаљ фабрицираним сепаратистичким идејама, где су једни криви, што другима не иде, а ретки виде да смо сви у истом проблему. ПАМЕТ У ГЛАВУ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!