Прочитај ми чланак

CNN ПРИЗНАЈЕ mRNA вакцине су лоше за имунитет; почиње покушај прања због промоције

0

Више од 18 месеци након њиховог објављивања, мрежа за ширење лажних вести CNN сада испитује да ли вакцине против ковид-19 mRNA могу смањити имунитет.

У чланку објављеном прошлог петка у којем се анализира “ Потрага за дуготрајнијим вакцинама против ковид-19 ” и како се продорне инфекције за двоструко вакцинисане и појачане особе настављају убрзано, CNN је признао да научници покушавају да открију зашто имунитет након вакцина вртоглаво пада.

“Али постоји још један део слагалице имунитета коју научници хитно покушавају да реши, а то је да ли је нешто од овог пада у нашој заштити можда резултат mRNA технологије која се користи за прављење неких вакцина против ковид-19, попут оних које су развијене од стране Модерне и Фајзер/БиоНТек-а, који су први у свету користили ову платформу .”

Заговорник вакцина др. Антони Фаучи, који је гурао mRNA вакцине скоро две године, дао је допринос чланку, овог пута тврдећи: “Неке платформе за вакцине дају врло висок степен заштите, али трајност није јако дуга.”

Затим се веза за неуспелу експерименталну mRNA технологију рекавши: „Имамо заиста сјајну платформу са mRNA… Али хајде да покушамо да будемо бољи.“

Тачка разговора је такође била подржана у “Добро јутро Америко” прошле недеље, са вишим медицинским сарадником АБЦ Неwса који је признао да би mRNA вакцине и накнадни бустери могли уништити имунолошки систем .

Заиста, најновији чланак CNN-а одражава оно о чему Нулта Тачка и други извештавају месецима, наиме да вакцине слабе имунолошки одговор тела, чинећи људе рањивим на понављајуће инфекције.

Аномалију је први пријавио истраживач вакцина Алекс Беренсон, који је истакао алармантно признање британске владе да ниво антитела изгледа нижи код људи који су били заражени ковид-ом 19 након вакцинације.

“Оно што Британци кажу је да сада откривају да вакцина омета урођену способност вашег тела након инфекције да производи антитела не само против шиљастог протеина већ и других делова вируса”, објаснио је тада Беренсон.

CNN наводи:

Сједињене Државе су сада у фази пандемије када се здравствени званичници боре са чињеницом да ће нација, како би одржала имунитет против ковид- 19 у заједници, морати да даје допунске ињекције редовно, или ће морати да уведе потпуно нову вакцину.

Изјава најављује да би медији ускоро могли да покушају да се дистанцирају од неуспеле вакцине, пише Беренсон.

“Оно што видите овде су први кораци ка службеном признању да су mRNA вакцине подбациле и да нове вакцине стижу пре или касније”, написао је.

„Тако ће бити дозвољено да се нове кампање развијају, вероватно у року од неколико месеци“, предвиђа Беренсон. “Бела кућа ће оправдати неуспех вакцина као неуспјех јавног мњења, тврдећи да је ‘колебљивост у вези с mRNA вакцином порасла на неодржив ниво’, или нешто слично, и да нам је потребна нова технологија вакцине. (Под новим мислим на старе, највероватније.) Можда су чак довољно цинични да окриве оне од нас који смо цело време били у праву за наведено оклевање.’”

Другим речима, “теоретичари завере” ће опет бити у праву.