Прочитај ми чланак

ЦДЦ упозорава да вишеструка вакцинација против KОВИД-а “смањује животни век за…“

0

Амерички центри за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) упозорили су да вишеструка вакцинација против KОВИД-а скраћује животни век особе до 24 године.

Према подацима ЦДЦ-а о смртности од свих узрока, вакцинације против ковида уништавају имуни систем стопама које се стално повећавају сваке године.

Naturalnews.com извештава: „Дакле, узимајући 2021. као основну линију, особа која је примила 5 доза би имала 350% већу вероватноћу да умре 2031. и 700% већу вероватноћа да ће умрети 2041. и 1050% већу вероватноћа да ће умрети 2051. него особа која није примила вакцину “, открива The Expose. “То је као сложена камата.”

„Користећи овај резултат, можемо израчунати губитак очекиваног животног века за 30-годишњег мушкарца на следећи начин… Очекивани животни век 30-годишњег невакцинисаног мушкарца у Великој Британији је око 80 година. Тако да може да очекује још 50 година живота.”

Супротно томе, мушкарац од 30 година који је примио четири ињекције против ковида доживеће у просеку само 56 година, на основу америчких података. Ако тај исти 30-годишњи мушкарац добије пету ињекцију против ковида, изгубиће 24 године очекиваног животног века.

„То је цена коју плаћате за поверење у медицину, поверење у владу и поверење у мејнстрим медије“, тако је то рекао The Expose.

Аустралија је одлична студија случаја у свему овоме јер је велика већина њене популације барем двоструко вакцинисана.

Подаци који долазе из те земље и даље показују да свеукупно здравље опада и да људи све чешће умиру раније него што се очекивало, а све због ињекција које примају како би исказали своју послушност влади.

„А ипак, још увек ми није дозвољено да разговарам ни са једним чланом породице о било чему од овога“, приметио је коментатор приче о овим открићима. „Срцепарајуће је што ме и даље виде као невакцинисану будалу.

„Људи који гурају ово биолошко оружје морају да буду у затвору због злочина против човечности“, написао је други коментатор.