Прочитај ми чланак

Будућа премијерка Италије Ђорђа Мелони:Пуши,пије,карта се и жели Истру и Далмацију

0

Иако у јавности заступа тврде десне ставове, Ђорђа Мелони живи ванбрачној заједници и приватно има врло либерална животна начела.

Будућа премијерка Италије, Ђорђа Мелони, чини се, није у складу са сопственом пропагандом. Тврда десничарка која је још у раној младости, са тек 15 година приступила неофашистичком покрету (МСИ, омладински фронт), у својим агресивним иступима, критикује скоро све либералне тековине. Пре свега, јачање и промоцију LGBТQ заједнице.

Пропагирајући традиционалне породичне вредности, госпођа Малоне вешто пренебегава чињеницу да ни сама није у законитом браку, а најновији сет фотографија, говори да је врло либерална што се понашања тиче и у друигим сегментима живота.

Од обуке до посла за 30 дана: Бесплатне акредитоване ТЕСЛ/ТЕСОЛ обуке за повлашћена лица
Италијанка, рођена у „црвеном“ предграђу Рима, комунистичком бастиону, трасирала је свој пут од пубертета у потпуно супротном правцу.

Тамошњи хроничари тврде да је разлог томе, што је њен отац, по убеђењима комуниста и тврди левичар, напустио њену мајку која је имала десничарске ставове, још док је Ђорђа била мала и да је њен ангажман, уствари последица реваншизма према оцу, због ког је детињство провела са баком и деком.

Продавачица поврћа на локалној пијаци присетила се мале Ђорђе која је свакодневно са деком долазила на пијацу.

„Њен деда је био диван човек. И она дивна девојчица. Ко би помислио да ће постати премијерка Италије…“

Ни прехрамбене навике Ђорђе Мелоне, нису остале тајна.

„Одрасла је на мом пасуљу, лепо је јела и лепо је порасла.“

Ипак, Мелоне, која је у Италији позната као најмлађа министарка у историји, јер је Берлускони поставио на чело министарства за омладину и спорт, када је имала 31 годину, ван говорнице, кампање и јавних иступа је врло раскалашна.

Судећи по фотографијама, присуство папараца, није јој сметало да маскимално ужива у дану на плажи. Прошетала је у купаћем. Наручила коктел, запалила цигарету и одиграла неколико партија карата.

Зли језици би рекли да јој се поглед губио ка јадранској пучини, јер претензије према припајању Истре и Далмације, никада није крила. Једно је сигурно, госпођа Мелоне, се ни сама не уклапа у улогу традиционалне смерне католкиње, коју заговара, а да ли ће ставове омекшати, остаје да видимо.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!