Прочитај ми чланак

Британски посланик кажњен и под истрагом због разоткривања KОВИД вакцина

0

Посланик Уједињеног Краљевства Ендрју Бриџен суспендован је као посланик конзервативаца – уклоњен му је статус конзервативног менаџера – и сада ће служити без партијске припадности док се не заврши „званична истрага“.

Злочин господина Бриџена био је једноставно твитовање чланка ZeroHedge-a-а у ​​којем се детаљно наводе статистике америчког ЦДЦ-а које показују да су вакцине против Ковида далеко опасније него што је раније пријављено.

Уз овај чланак, Бриџен је написао: „Као што ми је рекао један консултант кардиолог, ово је највећи злочин против човечности од холокауста“.

Мет Хенкок, осрамоћени британски министар здравља који је закључао нацију током Ковида, критиковао је у среду Бриџена, рекавши премијеру да је твит „одвратна, антисемитска теорија завере против вакцина“ која је „дубоко увредљива“ и „против -науке”.


Премијер Риши Сунак сложио се са својим пријатељем Хенкоком и осудио Бриџенов „неприхватљив“ став и обећао да ће искоренити „пошаст антисемитизма“.

Наравно, чланак који је Бриџен поделио је потпуно научни и заснован на владиним подацима.

Осим тога, није „антисемитски“ упозоравати на још један потенцијални геноцид.

 

Британски посланик је у последње време стално делио видео снимке и чланке који разоткривају опасне вакцине, али је очигледно само коришћење речи „Холокауст“ прешло границу за Лабуристичку партију.

Одговарајући Мету Хенкоку који је назвао Бриџена антисемитом, кардиолог др Асим Малхотра је написао на Твитеру: „Уз највеће поштовање Мет, овде нема теорије завере, то је производ квара система чији смо сви ми жртве; корпоративно заузимање јавног здравља. Драго ми је што смо се поново срели и представили податке. Такође, већина одговора на ваш твит вас не подржава”.

Лидер Странке Херитаге Дејвид Куртен похвалио је Бриџена што је отворено иступио као једини посланик који је разговарао о повредама и смртима од вакцина.

Би-Би-Си-јев сарадник Доминик Семјуелс твитовала је у одбрану Бриџена, рекавши да је кажњен зато што је „говорио истину о вакцини против КОВИД-19“.

 

„Његове изјаве су поткрепљене мишљењима еминентних научника“, написала је она. „Ова влада је на страни Big Pharma-e и WEF-a. Није је брига за тебе”.

Она је такође истакла да посланик није ни дао изјаву о холокаусту, јер је поређење направио кардиолог.

Брана почиње да се руши у вези са истином о томе колико су вакцине против Ковида смртоносне и када масе сазнају истину, усмериће свој бес на естаблишмент који их је лагао и одвео прерано у гроб.