Прочитај ми чланак

БРИТАНСКА ШТАМПА: “Мистериозни раст срчаних удара и зачепљених артерија”

0

Срчани удар није мистерија за свакога ко је обраћао пажњу на докторе који су упозоравали да ће се то дешавати.

The Times of London објавио је у четвртак да су доктори у Шкотској збуњени “мистериозним” порастом срчаног удара који је последица артеријских зачепљења.

..врло, врло мистериозно..

У међувремену, лист је изоставио било какву могућу везу са вакцинама против Kовид-а, која је током целог лета окривљена за смртне случајеве повезане са крвним угрушцима, а за коју су бројни стручњаци упозорили да ће створити крвне угрушке код већине вакцинисаних људи.

Из листа The Times of London:

Здравствене стручњаке збунио је велики пораст уобичајене и потенцијално смртоносне врсте срчаног удара на западу Шкотске.

Током лета забележен је пораст од 25 посто у броју људи који су хитно отишли у Националну болницу Златни јубилеј у Clydebank-у са деломично блокираним артеријама које су блокирале доток крви у срце.

Према америчкој Националној медицинској библиотеци NIH-а, “Крвни угрушак може блокирати артерију или вену у срцу” што би могло утицати на бројне главне органе, укључујући ноге, плућа, бубрег или срце.

У новинским извештајима током летњег Златног јубилеја забележен је пораст од 25 посто у N-STEMI-у, или повишењу сегмента који није ST, инфаркт миокарда или срчани удар.

Број такозваних STEMI напада, где постоји велико оштећење срца, забележен на Златном јубилеју остао је стабилан деценију на око 750 годишње. Ипак, напади N-STEMI-а, где је мање оштећење ткива, али је подједнак ризик од смрти, повећали су се током лета.

У цитату овог листа, водећи консултант Златног јубилеја кардиолог Mitchell Lindsay навео је бројне могуће узроке, али је необично занемарио један – вакцину против Kовида.

Нема доказа да је то последица било какве одгођене неге или пропуштене прилике. Вероватно је то последица мноштва фактора: људи седе, закључани; стрес; људи занемарују симптоме јер се не желе да иду у болницу. Вероватно постоји пет до десет узрока.

Према Google статистикама, 70,3 % Шкота је вакцинисано, а 76,8 % је примило барем једну дозу вакцине против kовид-а.

У међувремену, на Twitter-у корисници нису оклевали у успостављању корелације између такозваног повећања тајанственог срчаног удара и вакцине против Kовид-а.

Срчани удари нису мистерија за свакога ко је обраћао пажњу на истакнуте докторе који су последњих месеци издали страшна здравствена упозорења у вези са вакцином против Kовид-а.

Можда највише узнемирујуће упозорење стигло је од канадског породичног лекара др. Charlesa Hoffea, који је спровео независну студију на својим пацијентима и утврдио да је 62 % развило микроскопске крвне угрушке због спике протеина који су саставни део мРНА вакцине.

Др Hoffe је рекао да би крвни угрушци могли довести до високог крвног притиска у плућима, од чега би вакцинисани људи могли развити срчану инсуфицијенцију са десне стране и умрети у року од три године.

“Забрињавајуће је: будући да су ове вене сада трајно оштећене у плућима особе, када срце покушава да пумпа крв кроз све те оштећене вене, долази до повећаног отпора покушавајући напумпати крв кроз таква плућа.”

“Дакле, ти ће људи развити нешто што се назива “хипертензија плућних артерија”-висок крвни притисак у плућима, а забринутост због тога је да ће сви ти људи вероватно развити срчану инсуфицијенцију у року од три године и умрети јер сада имају повећан васкуларни отпор кроз њихова плућа. ”

Време ће показати хоће ли шкотски лекари признати везу са вакцином против Kовид-а ако открију да она заиста постоји за ове мистериозне срчане ударе.