Прочитај ми чланак

БОЛЕСНО – Морамо да застрашујемо јавност,да мисле да ће умрети ако се не вакцинишу

0

Докторка из Северне Каролине жели да буде “застрашујућа” за јавност, лажно повећавајући број заражених КОВИД-ом и тврдећи да ће људи умрети ако не приме вакцину.

National File набавио је снимак Zoom видео конференцијског позива између доктора и директора маркетинга у регионалном медицинском центру Novant Heath New Hanover, групи од 20 болница, клиника и ординација који лече пацијенте у Северној и Јужној Каролини.

На снимку Mary Rudyk, доктор медицине, каже директорки маркетинга Carolyn Fisher и још једном запосленом у тој болници да жели да болнице постану “застрашујуће за јавност” повећавањем броја пацијената са КОВИД-19 и коришћењем порука које лажно говоре појединцима “Ако се не вакцинишете, знате да ћете умрети.”

У исечку видеа изгледа да је Fisher  збуњена питањима која је поставила докторка Rudyk у вези са начином на који се броје пацијенти заражени од КОВИД-а. Након што је Фисхер објаснила овај процес, докторка  Rudyk  тврди да би болнице требале постати „застрашујуће“ у својим порукама о КОВИД-у, повећати њихов укупан број пацијената са КОВИД-ом, рачунајући оне који су се опоравили, те она саветује да ће људи умрети без узимања једног од контраверзне вакцине против КОВИД-19.

Након што је први говорник одговорио на питања о томе како се број пацијената са КОВИД-19 утврђује и дели са јавношћу, MacDonald одговара: “Претпостављам да је мој осећај у овом тренутку, можда бисмо требали бити мало страшнији за јавности “. Затим представља своју идеју да повећа укупан број заражених пацијената са КОВИД-19 бројећи и оне који су се опоравили. “Много је људи још хоспитализовано због којих разматрамо пост-КОВИД, али они се не рачунају у тај број”, објашњава докторка Ruduk, “Па како укључити те пост-КОВИД особе у број пацијената које имамо у болници? ”

У овом тренутку Fisher, очигледно збуњена, тражи од докторке Рудyк да појасни, да ли то она саветује да убаце и бројеве особа које су већ отпуштене са Kовид одељења у укупан број наводно ново заражених ..”, за што је Рудyк одоговара да је то још боља идеја.

„То је још боље и то је нешто што могу однети некоме другоме, али мислим да су то важни бројеви. Пацијенти који су још увек у болници, који су са пост-КОВИД -ом, али још увек бораве у болници из различитих разлога ”, рекла је докторка Рудyк, пре него што је прекине мушки глас, очигледно доктор, обавештавајући остале учеснике видео конференције да се ти пацијенти сматрају за опорављене.”

Видео је набављен из интерног извора у Novant Health-у, а снимљен је раније ове недеље. У видеу се налазе три говорника: RudykFisher i Shelbourn Stevens, председница која обећава да ће разговарати са MacDonaldom о увећању броја пацијената који су заражени са КОВИД-ом “offline”.

Ипак, она не одустаје: “Мислим да и то треба нагласити, јер кад изађете из изолације, одустајете од тог броја КОВИД -а, то је потпуно тачно.” Мушки доктор се сложио: “Carolyn, можемо ван мреже да разговарамо о томе како то доводимо до маркетинга”, пре него што га је докторка Рудyк прекинула разговор.

“Зато само желим рећи да морамо бити оштрији, морамо бити снажнији..: “Ако се не вакцинишете, знате да ћете умрети”, докторка Рудyк је рекла, смејући се. “Мислим, будимо заиста “отворени” према овим људима.”

Откако се видео појавио на друштвеним мрежама, болница је објавила саопштење у којем се тврди да су “чланови тима који су укључени” у састанак стресни и фрустрирани што више људи не жели да прими једну од понуђених вакцина.

Међутим, болница је појаснила да предлог докторке Ruduk није узет у обзир: „Подаци које делимо не укључују пацијенте који остају у болници због компликација после прележаног КОВИД-а, јер више нису позитивни на КОВИД.“

Међутим, болница тада сугерише да би могла почети повец́авати свој број, како је предложила докторка Рудик, “то наравно не даје потпуну слику тренутне ситуације”, напоменула је болница.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!