Прочитај ми чланак

Ближи се катастрофа: Хазин објаснио како да се уштеди новац током колапса долара

0

Амерички долар је у стању да изгуби свој статус међународне валуте у блиској будућности, као и да изгуби своје некадашње позиције у глобалном финансијском систему.

До овог закључка дошао је познати руски економиста Михаил Хазин. Уживо на радио преносу „Moscow speaking“ детаљно је говорио о скором почетку нове економске кризе, а такође је објаснио како да уштедите свој новац током колапса долара.

Михаил Хазин је скренуо пажњу на чињеницу да догађаји који се одвијају на међународној арени указују на скоро приближавање озбиљне економске катастрофе. Реч је о великој финансијској кризи, која ће бити права пресуда за америчку економију и долар.

„Тренутно стање у свету је такво да катастрофа може да избије у сваком тренутку. Конкретно, америчко финансијско тржиште је већ спремно за колапс. Колапс би могла да изазове природна катастрофа, нова пандемија, рат или нека друга врста шока“, објаснио је стручњак.

Економиста је изразио уверење да ће амерички долар изгубити своје некадашње позиције, као и да ће изгубити своју финансијску привлачност.

Пад међународне резервне валуте довешће до других непредвидивих последица. Међутим, можете уштедети свој новац током колапса америчке валуте улагањем у злато. Ова имовина је поуздана инвестиција која ће вам омогућити да одржите и повећате своје резерве.