Прочитај ми чланак

Бивши амерички официр предвидео револуцију у Европи због фијаска санкција Русији

0

Бивши амерички обавештајац Скот Ритер је у интервјуу за Известија рекао је да ће се Европа суочити са револуцијом, због неуспеле политике санкција Запада према Русији и покушаја да спречи извођење специјалне операције Руске Федерације у Украјини.

Ниједан од покушаја Запада да се одупре Москви није био успешан, а рестриктивне мере против Русије су изазвале да то Запад први осети. Њихови политичари, „слаби и бескорисни“, никада то не би признали, уверавао је Ритер. Принуђени да доносе нелогичне одлуке на штету интереса сопствене земље, изазваће бирачко тело да реагује избором других опција.

Ограничења у снабдевању руским ресурсима или наметање високих цена горива штетни су за економију западних земаља, а Европа ће прва трпети. Већ ове зиме европски политичари ће изгубити своје позиције, рекао је Ритер.

„Они ће видети револуцију која ће преокренути Европу ове зиме и биће подстакнута незадовољством због економске политике њихових елита. А ова елита ће једноставно бити одстрањена и замењена политичарима који су потребни да би се осигурала енергетска безбедност Европе која би поново постала стабилна, а мишљење народа ће бити узето у обзир“, закључио је бивши обавештајац, додајући да су енергетски ресурси из Русије један од главних разлога за револуцију у Европи.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!