Прочитај ми чланак

БИЛ ГЕЈТС захтева право на цензуру “лудака” који му се супротстављају на интернету

0

Према самопроглашеном светском цару здравља Билу Гејтсу, следећа пандемија је на помолу и вакцине се морају брже пласирати, а сва неслагања на интернету морају бити цензурисана.

Kовид је био само загревање, према Гејтсу, који већ упозорава на следећу превару и хвали се „џиновским мРНА фабрикама“ које ће производити све врсте нових вакцина брзином која ће учинити да Операција Wарп Спеед изгледа веома споро.

„Следећи пут ћемо имати фабрике које су у стању да производе вакцине далеко брже, па би за само неколико месеци требало да будете у могућности да направите довољно за цео свет“, рекао је Гејтс недавно.

„Дакле, имаћемо довољно залиха тако да прављење приоритета неће бити важно јер ћемо покрити све. Гејтс такође планира да “вакцинише” целокупну залиху хране(све животиње).

Фоллy Бах Тхибаулт, водитељка Ал Јазеере која је разговарала са Гејтсом непосредно пре Божића о том питању, увела је ту тему у разговор рекавши:

„Још увек нисмо сасвим изашли из шуме са овом тренутном пандемијом, и отрежњујуће је што морамо да размишљамо о следећој пандемији када управо сада уживамо у стварима које волимо да радимо у животу“.

„Зашто и колико треба да будемо спремни за следећу пандемију?“ наставила је да пита Гејтса, на шта је он одговорио:

„Па, владе су ту да нас заштите… али пандемија ковида је катастрофа за коју се нису припремили. Стварни ресурси потребни су за глобални надзорни тим за израду бољих дијагностичких технологија, за брзо откривање. То заправо неће бити толико скупо када се свет организује и то постане приоритет“.

Усред интервјуа, Thibault је изнела „дезинформације“ које су се шириле, посебно о самом Гејтсу. Рекла је: „Ви сте и сами били мета неких бизарних десничарских теорија завере, а када је реч о вакцини, наравно, […] и како сте се носили са тим?“

Бил је ово питање сматрао забавним и одговорио је тако што је рекао:

Било је то прилично изненађење, знате да су људи тражили једноставна објашњења, тражећи да знате једног лошег глумца да поједноставите изненађење онога што се дешавало.

Дигитални канали су то дефинитивно појачали, који омогућавају људима са чудним идејама да резонују. Трагично је што је то вероватно спречило неке људе да користе маске или узму вакцину када им је била потребна. То је довело до поларизације и чак више смрти него што смо морали да доживимо.

Знате да верујем да постојећа способност комуницирања широм света има огромне користи, а сада морамо да ублажимо део лудила за који знате да спречава људе да сами себи помогну.

Није ако, него КАДА ће следећа „пандемија“ бити

Према Гејтсу, није само могућност да ће доћи до још једне пландемије. У више наврата је изјавио, укључујући и недавно за Ал Џазиру, да ће у једном тренутку бити још једна пандемија.

Није „питање да ли ће бити, него када“, открио је Гејтс, упозоравајући да људи и владе треба да се „активно припреме“ за следећи круг глобалне тираније, који ће сигурно помрачити последњу рунду.

Гејтс жели да види много више вакцина, много више комплета за тестирање и много више тираније следећи пут када застрашујућа болест буде кружила у вестима.

„Одабиром начина на који ћемо ојачати СЗО – створити посебну организацију посвећену пандемијама“, рекао је Гејтс, додајући да се морају наставити да улажу напори да „свака земља практикује“ ствари за које каже да треба да се десе за следећу епидемију.

„Тако да нам је потребно мало припреме како бисмо могли да зауставимо нешто пре него што постане глобално“, додао је он. „Дакле, имаћемо много епидемија, али морамо да имамо мање пандемија“.

Стварање апарата за „светски надзор“ каквог Гејтс жели је скупо. Да би то платио, он жели да најбогатије земље на свету, укључујући Сједињене Државе, троше 2-3 милијарде долара годишње за потребе приправности.

Гејтс жели да прво види све старе људе вакцинисане, овај следећи пут. Младима треба давати ињекције, каже, након што су сви старији већ засукали рукаве.

У сваком случају, Гејтс жели да постоји много вакцина за свакога, што значи да се милијарде долара морају улити у касу Big Pharma сада како би се створило више фабрика и производних линија у ишчекивању следеће пландемије.

„Морамо да учинимо видљивим колико су ова питања важна“, нагласио је Гејтс. „Да су деца умирала у нашем комшилуку, знате да бисмо купили све што треба и то бисмо учинили приоритетом“.