Прочитај ми чланак

BBC водитељ пронађен мртав након што је намеравао да каже истину о вакцинама…

0

Глобална елита и њени корисни идиоти се боре да прикрију злочине против човечности које су починили током епидемије Kовида, док истина излази на видело и прети да уништи оне који су изигравали бога и уништавају човечанство.

Заштићени саучесничким медијима, ови глобалисти су мислили да су извршили савршен злочин.

Али направили су фаталну погрешну процену. Потценили су нас. Има међу нама оних који се не могу поткупити. Има међу нама оних који ће се до краја борити да разоткрију њихове лажи и да донесу правду.

Узбуњивачи иступају један по један и колико год се трудили, неће успети да нас све ућуткају.

Операција “Прикривање” је у пуној снази и они који су одговорни за злочине епидемије су уплашени јер се људи буде и треба донети правду коју заслужују.

Да не буде грешка, прошлост зове, а врућина се повећава за елиту.

Елита се понаша као пацови сатерани у ћошак, уплашени да буду изложени масама. Присилно затварање Инфоворса је пример за то. WЕF и УН су годинама упозоравали да ће се обрачунати са слободом говора и независним медијима и сада повлаче свој потез.

Без обзира на то шта покушавају да ураде, глас Алекса Џонса је од виталног значаја и он ће увек имати дом на алтернативним медијима.

Ово су опасна времена за говорити истину или за узбуњиваче. Елита је јасно ставила до знања да се мора обрачунати са сваким ко је на утицајној позицији и прети да ће разоткрити њихову агенду.

Узмите на пример др Дејвида Келија. Прошло је више од 15 година откако је Кели пронађен мртав у шуми Оксфордшира у једној од најмрачнијих епизода премијерског мандата Тонија Блера.

Званично објашњење је било да је стручњак за биолошко оружје себи одузео живот предозирањем таблетама против болова и пресецањем левог зглоба, ужаснут након што је разоткривен као узбуњивач који је открио да је Влада лагала јавност о оружју за масовно уништење како би оправдала Рат у Ираку.

Узастопне владе одбијале су да дозволе да се одржи потпуна истрага мртвозорника, што је подстакло осећај да је кажњен због открића и ућуткан заувек.

15 година касније и др Мајкл Мозли, вољени британски ТВ доктор, пронађен је мртав у језиво сличним околностима након што је нестао током рутинске шетње до свог хотела током одмора на грчком острву Сими.

Мртвозорник на острву је одмах изјавио да Мослијева смрт има „природни узрок“, али званичници нису објаснили зашто је локална полиција четири дана имала ЦЦТВ снимак Мослијевог последњег почивалишта пре него што је његово тело пронађено само неколико метара од популарног бара.

На снимку је приказан ТВ доктор како се спушта према зиду између брда и плаже пре него што је потонуо на земљу на месту где је пронађено његово тело после четвородневне потраге која је растужила британску нацију.

Чини се да су желели да његова смрт добије максималну пажњу медија како би имала максималан утицај.

Да ли је смрт вољеног доктора могла имати везе са његовим радом на анализи одговора сопственог тела на Цовид вакцине?

Познат по популаризацији дијете 5:2 и спремности да медицински експериментише на себи, инсајдери Би-Би-Сија откривају да се Мосли спремао да искористи свој огроман утицај у Великој Британији како би разоткрио катастрофалне последице увођења вакцине против Цовида.

Мосли је био ужаснут када је открио да му се крвна слика погоршава и да му се телесни органи полако али сигурно гасе.

Претећи да ће искористити свој утицај да обавести масе о истини, да ли је др Мосли потписао своју смртовницу?

Смрт стотина узбуњивача Биг Пхарма-е последњих година указује на то да његова смрт захтева пуну истрагу мртвозорника, као и др Дејвид Кели, човек који је упозорио свет на дволичне планове Новог светског поретка за бескрајни рат.

У међувремену, морамо заштитити узбуњиваче који настављају да иступају. Како то можемо учинити? Појачавајући своје гласове и претварајући их у хероје.

Докторка која је заговарала вакцину и која је охрабрила хиљаде пацијената да узму вакцину против KОВИД-19 током пандемије признала је да су вакцине заправо отров и извинила се што није урадила сопствену истрагу.

Анет Босворт, такође позната као др Боз, поставила је видео на Јутјуб у којем се расправља о студији која детаљно описује штету од вакцине против Kовида, коју је описала као „највећи злочин у историји медицине“.

Студија коју је цитирала др Боз је од тада повучена због наводне забринутости за валидност и тачност неких извора, нешто на шта је докторка Боз упозорила да је очекивала да ће се догодити у свом видеу.

Елита се очајнички бори да прикрије све доказе о својим злочинима, а студије које откривају истину морају бити потиснуте по сваку цену.

Док мејнстрим медији настављају да сузбијају злочин, не могу да сакрију број умрлих и случајеве рака у вакцинисаној заједници.

Др Питер Мекала је недавно разговарао о терору са којим се вакцинисани сада суочавају док га је интервјуисала Laura-Linn Tiler Thompson.