Прочитај ми чланак

“Антифа” пушкама чувала дрег краљице које деци читају трансродне приче

0

Новинар удаљен са лица места, тексашка полиција обезбеђивала наоружано обезбеђење

Књижара у Тексасу “Pačuli Džous” организовала је читање “трансродних прича са дрег краљицом за децу”, а улаз у књижару обезбеђивали су “Антифа” “чувари” са полуаутоматским пушкама.

Јутјубер, комичар и конзервативни провокатор Алекс Стајн снимио је ову ситуацију и видео снимак објавио на Твитеру.

Поставио је питање зашто је потребно да чувари буду маскирани и да носе оружје, називајући окупљене кукавицама.

Деци коју су родитељи довели на читање трансродних прича мушкарци прерушени у жене поклањали су ЛГБТ+ и заставе трансродних особа.

“Овде читају трансродне приче сексуалне природе деци којој није дозвољено чак ни да имају секс”, приметио је Стајн.

Новинар Тајлер Хансен је тајно ушао на спорни догађај, али су га на захтев власника књижаре наоружани припадници ултралибералног покрета “Антифа” насилно избацили док је полиција остала унутра да помогне обезбеђењу.

Читање трансродних прича деци предшколског узраста је, иначе, манифестација која се у последњих неколико година организује широм САД, а почела је да прелази и на ову страну Атлантика.

Забележени су случајеви да су организатори ових догађаја, као што је извесни Алберто Гарза из Хјустона у Тексасу, регистровани сексуални преступници. Гарза (32), алиас Татјана Мала Нина, 2008. године био је осуђен због сексуалног злостављања осмогодишњег дечака. Његова прошлост до јавности је доспела тек годинама касније.