АНГЕЛИН ГЕСТАПО Полиција упала у кућу лекара „антикоронаша“ током емисије уживо!

0

Немачка полиција у Гестапо стилу извршила је рацију куће лекара и критичара КОВИД-19 диктатуре, док је уживо снимао емисију на свом јутјуб каналу, а потом га и ухапсила!

др Андреас Нок је снимао око 40 минута, када је рекао да се чује како неко лупа на врата.

Потом је замолио особу која је била у соби с њим јер је радио интервју, да отвори врата.

„Не знам што се овде догађа“, рекао је Нок гледаоцима, а онда је полиција под пуном опремом банула у собу током снимања.

Један полицајац, наоружан аутоматском пушком, урлао је да легну на под и да жели да им види руке.

Нок и његов саговорник су то и учинили.

Овај лекар иначе себе описује као „неконформисту” с нагласком да едукује људе о здрвљу, исхрани, витаминима, а активан је и у промовисању езотеричних идеја.

Учествује активно у антикорона протестима у Немачкој, утицајан је у народу, држао је говоре и велики је противник карантина и кршења слобода и права људи.

Највеће немачке новине Билд известиле су да је локална полиција потврдила упад у његову кућу.

Тужилаштво у Берлину је наредило ову акцију, а поједини медији блиску власти тврде да је акција повезана са кршењем закона о „опојним дрогама“?!

Још увек нису објавили ко је друга особа и да ли је и она завршила у притвору.

Адвокат није пружио никакве детаље о томе је ли током рације пронађено нешто што крши закон о опојним дрогама, али јавност је убеђена да је ухапшен само зато што представља претњу по Меркелину владу која доноси све рестриктивније законе на штету грађана.

Такође, на друштвеним мрежама Немци масовно пишу да је оно нова „Наци ера“ и да су пре рата почев од 1933. године исто тако хапсили ( и уклањали) слободномислеће интелектуалце јер су представљали претњу Хилтеру. То су радили кршећи закон, права и слободе грађана, а све под изговорм да су „претња за државу и систем“.

Иначе, од среде је у Немачкој одржано неколико масовних антикорона протеста: у Берлину (купали народ воденим топовима по хладноћи), Франкфурту и данас у Лајпцигу.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!