Прочитај ми чланак

„Ако дође до Трећег светског рата, прво ћемо гађати Лондон“!

0

Руски политичар и члан Думе Андреј Гуруљов изјавио је да ће Лондон бити први град који ће бити бомбардован у случају новог светског рата

Говорећи на руској телевизији Канал један, Гуруљов је рекао да ће главни град Велике Британије бити први погођен ако блокада Калињинграда доведе до рата.

– Уништићемо целу групу непријатељских свемирских сателита током прве ваyдушне операције. Никога неће бити брига јесу ли Американци или Британци, све бисмо их видели као НАТО. Друго, ублажићемо цео систем противракетне обране. Треће, сигурно нећемо кренути од Варшаве, Париза или Берлина. Први на удару биће Лондон. Кристално је јасно да претња свету долази од Англосаса – рекао је Гуруљов.

– Сви извори енергије били би уништени. Волео бих да видим шта би САД рекле западној Европи о наставку њихове борбе у хладноћи, без хране и струје. Питам се како би онда Америка остала по страни. Ово је груби план и намерно изостављам одређене моменте, јер нису за причу на телевизији.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!