Прочитај ми чланак

ИЗНЕНАДА ПРЕМИНУЛА 25-годишња докторка која је водила клинике за „вакцинацију“

0

Све је већи број случајева изненадне смрти младих и иначе здравих људи. Пала је још једна жртва са обећавајућом будућношћу. Према извештајима End Times-a:

Двадесетпетогодишња докторка фармације умрла је изненада у Питсбургу у децембру, непосредно пре него што је њен отац хитно пребачен на интензивну терапију, кажу њени вољени у кампањи GoFundMe. Др Линдзи Ен Хек, 25, умрла је неочекивано од непознатог узрока 20. децембра 2022. године, како је наведено у њеној читуљи.

Хек је била у великој мери укључена у вакцинацију људи. Према њеном некрологу:

Била је поздравни говорник свог разреда 2016. у школском дистрикту Tunkhannock Area.. Затим је докторирала фармацију на Универзитету у Питсбургу у мају 2022. године, где је одбранила тезу са похвалом. Била је сарадник на Фармацеутској школи Универзитета у Питсбургу – стипендији за развој и истраживање фармације у заједници. Волела је да подучава студенте, ради истраживања, води више клиника за вакцине и дели своју страст и знање са другима.

Као што је то увек случај, не знамо да ли је и сама била вакцинисана против Ковид-19, нити знамо дефинитивно да су вакцине допринеле њеној изненадној смрти. Мало је вероватно да ћемо икада са сигурношћу сазнати, јер све је већи број случајева људи који неочекивано умиру и скоро никада не добијају одговарајућу медицинску истрагу неопходну да се утврди да ли су вакцине утицале на њихово срце или друге органе који су играли улогу у прераној смрти.

С обзиром на рапидно растући број сличних инцидената младих људи који умиру без познатог узрока, наставићемо да питамо шта корпоративни медији, већина лекара и владиних званичника одбијају да питају. Да ли је то због вакцина?