Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДА ЈЕ НА ДЕРБИЈУ ОШТЕЋЕНА – брзо је реаговао први човек Судијске комисије

0

Ово се ретко виђа! Први човек Судијске комисије експресно се огласио поводом спорне ситуације на дербију и одмах пресудио!

Било је и раније спорних ситуација, али да се из Судијске комисије овако брзо огласе, нисмо баш навикли…

Први човек Судијске комисије Фудбалског савеза Србије Зоран Петровић рекао је данас да је Црвена звезда оштећена на „вечитом“ дербију са Партизаном.

„Ретко се оглашавамо око судијских одлука, али оно што је снимак показао, без посебне анализе, јесте да је Црвеној звезди поништен регуларан гол“, рекао је Петровић агенцији Бета.

Петровић је навео да тај детаљ, код поништеног гола Ел Фарду Бена у првом полувремену, „иде на душу другог помоћног судије“.

„Остале ситуације, као што је погодак Партизана, морају да се анализирају јер се не види ко је одиграо лопту пре него што је дошла до Николића. То ће се тек анализирати, ако је нападујући играч играо лоптом то је још један офсајд“, казао је Петровић.

По његовим речима, анализираће се ситуација и да ли је био пенал за Партизан у 35. минуту, који није досуђен.

Зоран Петровић је навео и да је арбитар Данило Грујић морао да да црвени картон играчу Партизана Немањи Николићу пред крај утакмице.

Додао је да је сам дерби био „нервозан“.

„Било је нервозно, пуно прекршаја. Очигледно да су неки, не сви играчи, али добар део њих, као и тренери подлегли атмосфери у дербију и томе шта он носи. То је што могу одмах да кажем. Све ћемо детаљно анализирати. И ситуације које изгледају чисте и оне о којима не можемо да се изјаснимо у овом тренутку“, рекао је Петровић.

Утакмица између Звезде и Партизана у 24. колу Супер лиге завршена је нерешено 1:1.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!