Прочитај ми чланак

Жени се Никола Јокић: Заказао гала свадбу, у Сомбор стижу најбољи кошаркаши света

0

Осим што доминира НБА лигом и што је Денвер Нагетсе одвео до најбољег старта у историји,Јокић (25) бележи успехе и на приватном плану

Славни српски кошаркаш Никола Јокић се жени дугогодишњом девојком Наталијом.

Осим што доминира НБА лигом и што је Денвер Нагетсе одвео до најбољег старта у историји,Јокић (25) бележи успехе и на приватном плану. О његовом љубавном животу мало се зна, али је ипак свима познато да ужива у љубави са Наталијом Маћешић, са којом је у вези од 2013. године и која му је огромна подршка у каријери.

Како сазнаје Пинк.рс, звезда НБА одлучио је да дугогодишњу везу са лепом Наталијом крунише браком, а свадба је већ заказана, и то за јун.

– Никола је заказао свадбу за јун, а гала венчање биће одржано у једној винарији у његовом родном Сомбору. Оно што је занимљиво јесте да ће на гламурнозно свадбено весеље доћи многе светске НБА звезде. Никола и Наталија су веома узбуђени, а желе да њихово венчање буде као из снова – открива за Пинк.рс добро обавештени извор.

Подсетимо, везом Наталије и Николе су се једно време бавили и амерички медији који су за Наталију рекли да је прави ослонац и девојка која стално путује са Николом. Били су изненађени чињеницом да га је својевремено пратила и у Лондону, где је његов клуб тада имао утакмицу.