Прочитај ми чланак

ЗА ШИПТАРСКЕ МЕДИЈЕ ЂОКОВИЋ НЕ ПОСТОЈИ Ово су најсрамнији извештаји са Вимблдона

0

Читав свет се диви Новаку Ђоковићу после епског дуела против Роџера Федерера, којим је наставио да пише странице историје тениса златним словима! Али, постоји један изузетак, рекли бисмо, црна рупа у том свету, у којој се потпуно игнорише најбољег тенисера света.

У питању је Албанија и њихови медији, за које Ђоковић не постоји!

Невероватно је новинари у овој земљи, као и албански медији са Косова, немају ни трунку професионалности, па игноришу један од највећих спортских догађаја на свету – финале Вимблдона, само зато што га је освојио Србин!

Коха Диторе, најутицајнији албански лист са Косова, није ни објавио вест о финалу Вимблдона. Последња вест коју су објавили везано за Вимблдон јесте да је Симона Халеп победила Серену Вилијамс у женском финалу. О мушком није било ни речи.

Нешто другачију тактику за игнорисање Ђоковића изабрао је портал Телеграфи, где не постоји Новак, већ су се све вести објављивале кроз Федерера. Вести да је Новак освојио Вимблдон нема, већ је она објављена под насловом: „Упркос фантастичној игри, Федерер није успео да освои Вимблдон“, а једино што је пуштено после тога била је изјава Федерера после меча да ће покушати да заборави ово финале.

Вероватно ће желети да га забораве и албански медији, који су показали овим срамним извештавањем да их посебно боли Ђоковићев тријумф и то што Србија има светског аса, једног од најбољих тенисера и спортиста свих времена.

Идентично је и код свих осталих медија, које даље нема потребе ни помињати, нити су претерано релевантни…