ЗА КОРОНУ ЈЕ КРИВ СУДИЈА БРИХ?! Утакмица која је променила историју човечанства

0

Вратимо се на моменат у Загреб, на стадион" Максимир". Датум је 6. новембар 2019, Динамо игра против украјинског Шахтјора. Велика победа је ту, на вратима. Динамо води 3:1 и 93. је минут, дакле трећи минут судијске надокнаде.

А онда шок!

У само два минута, Загрепчани примају два гола. Други гол Шахтјора, односно гол за изједначење – 3:3 постигнут је у петом минуту судијске надокнаде у задњем нападу за Украјинце када је судија Феликс Брих досудио пенал за госте, након што је играч Динама Теофил Катрин оборио голмана Пјатова, који је био у шеснаестерцу Динама.

Невероватна ситуација:

Судија Брих је прво досудио пенал након што је Тајсон на левој страни шеснаестерца пао испред Ђире. Због протеста домаћих играча немачки судија одлучио је први пут на утакмици да употреби ВАР, а потом је отишао да погледа спорни снимак.

И стигле су прво добре вести за Динамо. На снимку је судија видео да Ђира није срушио Тајсона и да се Бразилац сам бацио. Међутим, уследила је лоша вест. Играч Динама, Катрин током тог последњег напада, док је лопта била на 30-ак метара, руком је ударио и срушио голмана Пјатова који се преселио у шеснаестерац како би помогао својој екипи.

Брих је тако ВАР позвао због једне, а досудио пенал због друге ситуације. Одговорност је преузео 19-годишњи Тете и погодио доњи десни угао за нестварних 3:3.

Тај лакат за пенал у дебелој судијској надокнади који је скривио Теофил Катрин, испоставиће се, променио је будућност и судбину целог човечанства.

Како?

Видите, да је Динамо победио, Аталанта из Бергама, која је била у истој групи, не би отишла у другу фазу Лиге шампиона и никада се не би одиграла сад већ фамозна утакмица у Милану на „Сан Сиру“ између Аталанте и Валенсије пред 40.000 људи. За ту утакмицу виролози кажу да је била „биолошка атомска бомба“ која је короном заразила, па девастирала прво Италију, а потом Шпанију.

За ову утакмицу италијански пулмолог Фабијано ди Марко, директор пулмологије у болници „Папа Ђовани XXИИИ“ ће рећи:

– Чуо сам много теорија о томе, а ја ћу вам рећи шта ја мислим. То је био 19. фебруар, а 40.000 становника Бергама је било на „Сан Сиру“ (стадион у Милану) на мечу Аталанте и Валенсије. Отишли су аутобусом, колима, возом… То је била биолошка бомба, нажалост.

А цео тај чудесни низ догађаја је започео на загребачком „Максимиру“ те ноћи 6. новембра 2019. у 95. минуту, када је судија Брих подигао руку и показао на белу тачку.

Ово је невероватна прича о још невероватнијем сплету околности и следу догађаја, а не никаква теорија завере, „Божија казна“ или некаква „уклетост“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!