Прочитај ми чланак

Вулетић: Вучелић нелегално води Партизан већ пет месеци

0

"ЈСД Партизан месецима функционише нелегално, зато што је актуелном руководству истекао мандат", открио је за Нова (тек сада) професор права Владимир Вулетић, који је после хапшења Вељка Беливука и откривања бункера криминалног картела на стадиону ЈНА, дао оставку на место потпредседника ФК Партизан. Он је и једини функционер Партизана који је поднео оставку, иако су директор Милорад Вучелић и Милош Вазура привођени у полицију на разговор тим поводом.

Вулетић, сада као бивши функционер црно-белих,  открио и каква је тренутно ситуација са водећом гарнитуром ЈСД Партизан на челу са Милорадом Вучелићем.

“У овом моменту ЈСД Партизан функционише нелегално, будући да је мандат овој управи истекао пре пет месеци. Ми још нисмо имали Скупштину, ја сам тада разговарао са председником ЈСД (Милорадом Вучелићем, прим.аут) и упозорио сам га некокико пута да је неопходна Скупштина, да је неопходан избор нових органа. Ми смо у овом тренутку у нелегалном статусу и то није добро за клуб, и за спортско друштво”,  забринут је Вулетић.

Он то објашњава овако:

“Нисмо се састајали, не знам да је било неко заседање. Добро, и председник је био и болестан, али нисмо се састајали од октобра. Али, тим пре, требало је да имамо изборе. Нисмо их имали до сада и то је велики улазак у ванинституционално понашање у Партизану”, додаје Вулетић.