Прочитај ми чланак

Вулетић: Имам воду у плућима, стање је мало горе

0

Владимир Вулетић, потпредседник Партизана, још увек се налази у болници у Анталији, а за Нова.рс је говорио о здравственом стању и лекарима који се брину о њему.

Вулетићу је дијагностификована једнострана акутна бактеријска пнеумонија и у суботу је хоспитализован.


Иако има упалу плућа није добио ниједан позитиван налаз на коронавирус и ово стање је изазвала једна бактерија, а како тврди стање му је нешто горе него пре два дана када је објавио фотографију из болничког кревета.

Како се осећате, да ли сте и даље у болници?

“Нажалост, и даље сам у болници, у нешто лошијем општем стању, али и даље стабилном. Терапија ми је појачана, надам се побољшању. Нећу се дати пасјој погани”, рекао је Вулетић за Нова.рс.

Да ли сте и даље на кисеоничкој терапији?

“Непрестано сам на тој терапији, 24 сата дневно. Осећам доста велике болове и имам сув, интезиван кашаљ. Вода је и даље у плућима и то највише брине лекаре”, објашњава потпредседник црно-белих.

Да ли сте изоловани због коронавируса? Ви немате вирус, али би други са позитивним налазима могли да вас угрозе?

“Доктори су изузетно професионални, болница је на највишем нивоу. Налазим се у Ацибадем анталијској поликлиници, али су доктори веома штури када ми саопштавају информације. Јуче сам пребачен са одељења за коронавирус на одељење за пацијенте који немају коронавирус, након другог узастопног негативног ПЦР теста. На оба сам био у изолацији. Од суботе увече нисам изашао из собе”, рекао је Вулетић за Нова.рс.