Прочитај ми чланак

„Вучићу, педеру“ опет се ори Хумском! (ВИДЕО)

0

Слободномислећи навијачи Партизана не желе да ћуте, још једном су дигли глас и показали Александру Вучићу шта мисле о њему и политици коју води. Тако се Хумском вечерас на европском дуелу против Гента у више наврата чуло "Вучићу, педеру".

Навијачи Партизана су у више наврата на исти начин протестовали против напредњачког лидера, незадовољни у које је стање доведен клуб из Хумске, па се ова парола чула на мечевима Суперлиге, у квалификацијама за Лигу конференција, али и на утакмицама кошаркашког клуба.

                                                                      VIDEO: Direktno

На неколико претходних мечева, чини се, било је затишје, али је оно вечерас прекинуто. На дуелу против Гента, у групној фази Лиге конференција, чуло се најпре скандирање „Партизан шампион“ са југа, да би са источне трибине онда уследио одговор „Вучићу, педеру“.

Да подсетимо, овакво скандирање било је присутно на мечевима фудбалера Партизана против Пролетера, Војводине, Новог Пазара, када је чак и прекидан меч, као и на европском мечу против Дунајске Стреде, а тада су полиција и хулигани упали на трибину како би се обрачунали са слободномислећим навијачима.