Прочитај ми чланак

„Вучићу, педеру“ одјекивало Новим Пазаром, а судија прекинуо утакмицу! (ВИДЕО)

0

Грађани су огорчени, и неће их ништа зауставити у исказивању незадовољства због свеопште ситуације у земљи. Тако су синоћ навијачи и у Новом Пазару у 40. минуту, код резултата 0:0, скандирали "Вучићу, педеру", на утакмици домаћег суперлигаша и Партизана. И то навијачи оба клуба...

Пуно је свега људима, па се скандирање председнику Србије понавља из утакмице у утакмицу Партизана, а сценарио се поновио и вечерас.

Навијачи су са западне трибине скандирали „Вучићу педеру“ у Новом Пазару, а делегат је у једном моменту сугерисао судији да прекину утакмицу.

Поставља се питање зашто се и даље стишава тон на ТВ Арена када се скандира председнику државе, као и зашто се прекида утакмица, јер је порука већ јасно доспела до јавности.

Иначе, ово је четврти пут ове сезоне да навијачи скандирају председнику Србије, будући да су се такви повици могли чути два пута у Новом Саду, где је тим из Хумске играо против Пролетера и Војводине.

Овог пута није било хулигана који би покушали да дисциплинују навијаче Партизана као са Дунајском Средом, али се добро познато „Вучићу, педеру“ орило новопазарским стадионом.