Прочитај ми чланак

Вучићев Остоја напао навијаче Партизана јер му вређају газду: Они су против државе

0

Након што је са Партизанове трибине отеран криминал и није дозвољено да се нова криминална група успостави, делује да ће то бити место најјачег отпора Вучићевом режиму. Неки наредни бунт народа имаће и ову компоненту која би могла да буде довољна за јаку експлозију.

Овако је Мирослав Паровић лидер Народног слободарског покрета, описао бунт који навијачи Партизана на свакој утакмици исказују против издајника и уставокршитеља Александра Вучића.

С друге стране, председник црно-белих Остоја Мијаиловић баш се потрудио да се дубоко увуче свом СНС газди, што му се никако не би требало опростити, ни заборавити када дође ред на брутални реваншизам.

Остоја је осудио навијаче који су „скандирали против државе Србије“ током утакмице са Макабијем.

„Најоштрије осуђујем оне који наше утакмице користе за испољавање личних фрустрација, бацајући чврсте предмете у терен, због чега клуб плаћа баснословно велике казне. Такође најоштрије осуђујем и оне који лично на нашим утакмицама протестују против сопствене државе, ми као клуб без улагања те исте државе не бисмо били на нивоу на ком смо данас. Обећао сам и испунио до сада пуно ствари. И сада обећавам да нећемо дозволити да нам појединци уништавају клуб који данас може да служи за пример многима!“, рекао је Мијаиловић.

Дакле, Арена је, по мишљењу овог „стручњака“, била препуна непријатеља Србије, а само су он и његов огавни шеф родољуби. Мало је доживотна.