Прочитај ми чланак

Вучићев кум спортски радник године, а не ради у клубу!

0

Мирко Поледица, први човек Синдиката професионалних фудбалера "Независност", прокоментарисао је годишње спортске награде у Чачку и, наравно, да има разлога за издвајање људи блиских власти.

У сали Скупштине града Чачка, у организацији Чачанског спортског савеза, ове недеље је уприличена додела признања најбољим спортистима за 2021. годину, која се традиционално одржава у оквиру прославе Дана града.

Најбољи спортисти су Стефан Јоксић и Ивана Илић, а за спортског радника године проглашен је Милош Стеванић, директор спортског центра „Младост“.

– Децембарску награду града Чачка 2020, добио је СЦ Младост, чији је директор кум Александра Вучића. Награду за најбољег спортског радника у Чачку 2021, добио је кум Александра Вучића, који није ангажован ни у једном спортском клубу – навео је Поледица.

Својевремено су локални медији писали о ангажману Стеванића, који је са биографијом од две реченице добио функцију.

– У радној биографији Милоша Стеванића стоји да је рођен 1989. у Чачку, да је по занимању мастер економиста, да поседује ’“преко шест година радног искуства’“, од тога најдуже времена провео је у Фудбалском савезу Моравичког округа, од чега 4 године и 4 месеца на функцији генералног секретара те организације. Ожењен је супругом Маријом – писао је Озонпресс.нет.

На копији дипломе се могло видети да је завршио Мегатренд, смер односи са јавношћу, са оценом 7,03.